Velkommen innom for en hyggelig julehandel

Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
Elvijs-Minka-Mekaniker--2-.JPG
Elvijs Minka
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
IMG_3517--2-.JPG
Endre Molstad
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Adria bobil

Adrias kjøretøy er kjent for god kvalitet, pålitelighet og holdbarhet. Et bredt utvalg av ulike modeller produseres i et av Europas ledende, toppmoderne anlegg og hver eneste bobil er designet for å garantere topp ytelse og komfort.

Med modellseriene Sonic, Matrix, Coral, Coral XL og Serie har Adria en bobil for de fleste behov. Adria tilbyr både integrerte modeller, halvintegrerte modeller, alkovebiler, crossover og kompakte bobiler, i tillegg til campingvogner og bybobilene Twin 640 og 600. Den slovenske produsenten har designet fritidskjøretøy i over 50 år, og tilbyr hele 7 års garanti mot vanninntrenging.

Fuktgaranti
Adrias egen “Comprex”-konstruksjon kombinerer polyesterens fuktsperrende egenskaper med slitestyrken hos tre og polyuretan. Karosseriets struktur er sterkere og stødigere, for optimal ytelse og bedre isolering. Bobiler fra Adria leveres nå med 7 års fuktgaranti som standard, noe som speiler den unike konstruksjonens overlegne egenskaper.

Markedsledende produsent
Ethvert Adria-kjøretøy er designet for topp ytelse. Alle komponenter er nøye designet, testet og utviklet for å garantere komfort, sikkerhet og glede når du er ute på eventyr. Bygd for nytelse, bygd for å vare. Adria er i dag et av Nordens ledende varemerker innen caravanmarkedet. Produsenten tilbyr et komplett utvalg av produkter tilpasset det skandinaviske klimaet, og bobiler fra Adria leveres med en garanti som er best i sin klasse. Produsenten har et nettverk som inkluderer over 400 profesjonelle Adria-forhandlere, både innen- og utenfor Europas grenser. Adria støttes også av en reservedeltjeneste og kundetjeneste i verdensklasse.

Intelligent design
Adria byr på et bredt utvalg av ulike sengeløsninger, med optimerte dimensjoner og bekvemme madrasser. Uansett hvilken modell eller planløsning du velger får du alltid en moderne innredning, et praktisk kjøkken med integrerte funksjoner og baderom med hotellstandard. Alle modellene har optimert og fleksibel oppbevaring.

 > Se oversikt over våre bobiler på lager
 > Kontakt oss for mer informasjon om de ulike modellene

Kataloger Adria 2018:
Produktkatalog bobil
Produktkatalog vans