Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
Gytis Mileris
Mekaniker 
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Ny bobilserie med suverent interiørdesign:

Adria Sonic vinner innovasjonspris

Adrias nye Sonic serie ble nylig annonsert som en av få vinnere i den prestisjetunge kåringen ”European Innovation Award 2017.” Den splitter nye bobilserien hedres for sitt utsøkte interiørdesign.

Den slovenske caravanprodusenten Adria har lenge vært kjent for sitt fokus på pris og funksjon, men markerer nå sin posisjon med en helt ny modellserie for 2017-sesongen. Den nye Sonic serien viser at Adria tydelig øker satsningen innen design og luksusfølelse.

– Både innvending- og utvendig design er uten tvil de største høydepunktene med den nye Sonic serien. I tillegg får du rett og slett veldig mye bobil for pengene. Bobilene i serien er utrustet på samme nivå som noen av de dyreste alternativene på markedet, forteller Susanna Halonen, reklamesjef hos Adria Caravan AB.

– Adria Sonic er eksklusive bobiler til veldig gode priser, forklarer hun.  


Alt stemmer
Adria Sonic ble en av de storslagne prisvinnerne i European Innovation Award 2017, og Sonic serien ble tildelt innovasjonspris for beste interiørdesign. ”Et harmonisk, ryddig design der alt stemmer. Der plassen er utnyttet kompromissløst og hvor alle funksjonene du ønsker er på rett sted”, skriver juryen på sine nettsider. 

Den nye Sonic-serien oser av moderne design. En frisk sammensetning av struktur og farger skaper en behagelig atmosfære. Interiøret preges av tre, aluminium og lær, samt indirekte belysning og små detaljer. Den åpne løsningen sørger for komfort og funksjonalitet, og er utmerket integrert med førerhuset i bilen. De nye kjøkkenløsningene er funksjonelle og fine, og er bygget ut fra ergonomiske prinsipper. Skuffene åpnes med et enkelt trykk og lukkes med soft-close funksjon.

2017-modellene kommer i 12 ulike utgaver – med tre utstyrsnivåer: Axess, Plus og Supreme.
Alle modellene i Sonic serien tilbyr ulike funksjonsnivåer, med sin egen styling og personlighet. Velger du en Axess modell får du blant annet hvit utvendig styling og et godt basisutvalg av utstyr. 
Innstegsmodellen
Axess modellene betegnes som innstegsmodellene i Sonic serien. Axess er det rimeligste utstyrsnivået, men byr på alt du trenger for en komfortabel ferie. Her får du Tranquil interiørstyling og Truma varme. Axess modellene tilbys med tre ulike planløsninger og kjøkkenet inneholder blant annet et 140l kjøleskap og komfyr med tre bluss. Alle bobilene i Sonic serien leveres på Fiat Ducato chassis.
Sengeløsningene i Adria Sonic har plass til opp-til 4 personer, med gode dimensjoner og svært komfortable madrasser. Modellene har også justerbar stemningsbelysning og friskluftsirkulasjon. 
En god balanse av utstyr og komfort
Velger du en Sonic Plus modell får du flere luksuriøse spesifikasjoner, og en god balanse av utstyr og komfort. Du kan velge mellom silver alu og hvitt eksteriør. Plus modellene tilbys med Tempo interiørstyling og Truma varme. De helintegrerte bobilene er ekstra romslige innvendig, og er produsert for luksuriøse ferier og rundturer. Planløsningen er perfekt integrert på et Fiat Ducato chassis. Kjøkkenet har 175l kjøleskap, tre kokebluss og flere hyller. 
Bobilene i den splitter nye modellserien er designet for å yte, i alle ledd. Alt er nøyaktig designet, utviklet og testet for å gi kundene opptimal sikkerhet, komfort og glede. LED belysningen skaper en behagelig atmosfære.
Premium-varianten
Supreme modellene er uten tvil de mest eksklusive utgavene i den nye Sonic serien. Her får du silver alu eksteriør, mer innvendig utstyr og Alde varme med Smart Control. Man kan også få Webasto varme- og klimaanlegg i førerdelene av bobilen. Supreme-utgavene fås med Symphony interiørstyling og et bredt spekter av valgfrie tekstiler. I bobilene finner du komfortable seter med ekstra polstring og puter. Sonic Supreme byr også på en ny media-vegg, kontrollpanel, docking-stasjon og roterende TV-holder. Det tekniske dobbelgulvet skaper en flat bodel i hele bobilen, og kjøkkenet har et kjøleskap med plass til 175l og integrert ovn.
I likhet med kjøkkenet er badene designet etter ergonomiske prinsipper og gir deg et realt touch av luksus. Alle badene i Sonic serien er godt opplyste, godt ventilerte, har gode speil og nok lagrinsplass.
Lekkasjegaranti
Kjøper du en Adria bobil får du alltid 7 års lekkasjegaranti og veihjelp. – Den generelle garantien fra Adria varer kun i 2 år, men hos oss får alle kunder 5 års generell garanti på Adria bobiler, forteller Thor Kristian Nordhagen, daglig leder hos Tekno Maskin AS.

–  Ta gjerne kontakt med noen av våre dyktige selgere dersom du har spørsmål om den nye Sonic serien, oppfordrer Nordhagen. 
Aktuelt