Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
Gytis Mileris
Mekaniker 
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Svensk bestselger:

Disse vognene testes i klimakammer

I et tøft klima og røffe værforhold produserer svenske Polar et bredt utvalg av moderne campingvogner, skreddersydd for det nordiske markedet. Å ligge et steg foran er en viktig drivkraft hos Polar. Produsenten tester samtlige vogner i eget klimakammer og tilbyr dermed en av bransjens mest solide tetthetsgarantier.

En campingvogn er en investering du vil ha glede av i mange år, hvor nye ferieminner skapes hver gang du spenner vogna til bilen. I over 50 år har Polar lagt til rette for eventyrlige opplevelser for ferieglade nordmenn. Hver eneste reise har gitt ny inspirasjon til et komplett feriehjem. En god campingvogn innebærer ikke bare komfort, men også minner for livet, dette vet Polar. Siden oppstarten i 1964 har produsenten solgt flest campingvogner i Sverige, og 80% av dem ruller fortsatt på veiene rundt om i verden.
Vognene til Polar utvikles i produsentes moderne fabrikk i byen Dorotea i Norrland. Foto: Produsent.
Eget klimakammer
Vognene fra Polar er spesialbygd for det nordiske klimaet, og kan brukes både sommer, høst, vinter og vår. Dette betyr at du får en vogn som tåler det meste, enten det er dårlig vær eller mange timer på veien. I Polars eget klimakammer utsettes hver eneste vogn for 36.000 liter vann og simulerte stormvinder i en time. På den måten vet man med sikkerhet at campingvognen som forlater fabrikken er helt vanntett. Dette er Polar alene om i bransjen, alle campingvognene leveres derfor med 7 års tetthetsgaranti.
Polar var først i Norden med varmesystem og dobbeltvinduer som standard. Foto: Produsent. 
Markedets bredeste
Svenske Polar tilbyr også markedets bredeste vogner, som sikrer deg masse plass slik at du kan ta med deg alt du måtte ønske på tur. Produsenten bygger innredningen selv og kjøper i stor grad materialer fra lokale produsenter. For å kunne gi den høyeste kvaliteten gjennom hele produksjonen er det også én og samme montør som monterer all innredning i hele vognen. Innovasjon er også en viktig kvalitet hos Polar. Nye planløsninger med barnerom, innfellbare køyesenger, egenutviklet bygg- og isoleringsteknikk samt integrert myggnett i alle vinduer er noen eksempler på hvordan idé har blitt virkelighet.
Ta utgangspunkt i en av Polars tre utvalgte modellserier når du skal skape din egen campingvogn. Foto: Produsent. 
Design din egen vogn
Velger du Polar kan du også designe din helt egne campingvogn. Produsenten bygger vognen på din bestilling, og du får en campingvogn som er helt unik. Kundene kan velge mellom tre ulike grunnmodeller som base: Original, Selected eller Customized. Hver grunnmodell inneholder nøye utvalgt utstyr og du kan velge fritt blant Polars egne interiør- og eksteriør alternativer, samt ulike oppsett. Uavhengig av hvilken modellserie du velger, får du en unik vogn av høyeste kvalitet.
Aktuelt