Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
IMG_7366.JPG
Gytis Mileris
Mekaniker 
IMG_7365.JPG
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Kontroller forbruket via mobiltelefonen:

Efoy lanserer ny app-funksjon

EFOY er ledende på markedet innen brenselcelle-teknologi for fritidsbruk. I forbindelse med deres 10års jubileum lanserer de en ny app-funksjon, som enkelt lar deg kontrollere strømforbruket i bobilen via smarttelefon eller nettbrett.

Strømaggregat
I bobilen er man avhengig av strøm for å ha et vellykket opphold og man vil ikke alltid være i nærheten av et strømuttak. Da kan en EFOY brenselcelle være god å ha. En brenselcelle er en enhet som lager elektrisk energi, slik at du alltid har nok strøm til å dekke behovene dine. Uavhengig av stikkontakten.

Se vårt utvalg av brenselceller her

myEfoy
I forbindelse med Efoy-brenselcellers 10års jubileum lanserte SFC Energy en ny app-funksjon under Caravanmessen i Düsseldorf. Appen lar deg styre din Efoy Comfort enkelt via smarttelefon eller nettbrett. Her finner du nyttig informasjon og oversikt over dine brenselceller, tankpatroner og batterier. For å styre en brenselcelle via myEfoy appen trenger du også en egen Efoy Bluetooth-adapter. 

Appen viser blant annet forbruk per dag og brenselscellens gjennomsnittlige driftstid. Med et enkelt tastetrykk kan du også velge driftsmodus.

Enkelt og brukervennlig
Efoy Comfort brenselceller bruker metanol som brensel og fungerer da som en batterilader i bobilen. Brenselcellene lader forbruksbatteriet helautomatisk og det eneste du trenger å gjøre er å bytte patroner i ny og ne. Tankpatronene er spesialutviklet og sikkerhetstestet for Efoy, og kan byttes på få sekunder. Efoy-brenselceller kan brukes hele året, de er små, miljøvennlige og helt stillegående. 

Les mer og last ned appen her. 

Aktuelt