Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
IMG_7366.JPG
Gytis Mileris
Mekaniker 
IMG_7365.JPG
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Knaus gir deg muligheten:

Ferie uten begrensninger

Delintegrert? Integrert? Eller kanskje en bobil med alkove? Knaus tilbyr det perfekte kjøretøy for de fleste behov, fra kompakte modeller til romslige linere. Velg mellom et bredt utvalg av ulike planløsninger og mange ulike utstyrsalternativer. Dette er friheten du alltid har lengtet etter.

Knaus er en av de mest suksessrike merkevarene i caravanbransjen og preges av kvalitet, lang erfaring, mangfold og oppfinnsomhet. Produsenten tilbyr moderne bobiler, fordelt over hele 11 ulike modellserier, pluss bybobiler. 
Tilpassede teknikker og innovative ideer gjør Knaus til en av de mest suksessrike merkene i bransjen. Foto: Produsent.
Topp moderne karosseriteknologi 
I sine egne produksjonslokaler utvikler Knaus møbler med perfekt ventilasjon, og omfattende konstruksjon. Topp moderne karosseriteknologi gir produktene maksimal stabilitet, minimal vekt og optimal holdbarhet, for en trygg og komfortabel reise. For at du skal kunne stige ut i godt humør etter mange hundre kilometer på veien, bruker Knaus i sine helintegrerte modeller Grammer Luxury-seter som standard. Ønsker du enda mer komfort, kan du også velge Super-Luxury-varianten.
Knaus sine kjøkkenløsninger har integrerte funksjoner, masse lagringsplass og suverent utstyr. Foto: Produsent.
100% funksjonell
Knaus er eksperter på funksjonelle løsninger. Bak serviceluken i bobilene har Knaus plassert en patentert service-boks. Den kombinerer ferskvannstilførsel, tappekranene for ferskvann, avløpsvann og fyrkjelen, samt en 230V strømforsyning. De ekstra luftekanalene for ventilasjon av frontruten i de integrerte modellen, samt det smarte, romslige badet beviser at Knaus er en produsent som tenker fremover.
Produktene til Knaus gir deg en kombinasjon av brukervennlighet og design - uten sidestykke. Foto: Produsent.
Enestående utvalg
Knaus har nærmere 30 års erfaring innen utvikling, design og produksjon av bobiler. Modellseriene SUN I, SKY I, VAN I, VAN TI, VAN TI PLUS, SUN TI, SKY TI, SKY WAVE, L!VE TI, L!VE WAVE og L!VE TRAVELLER har Knaus en bobil for enhver smak. Alle modellene byr på utmerket håndverk og et attraktivt pris-ytelse-forhold. Knaus tilbyr også bybobilene BOXSTAR, BOXLIFE og BOXDRIVE.
I 2019 modellene løfter Knaus standarden enda et hakk og kommer med mange nye, lekre løsninger. Foto: Produsent.
Sportslige allroundere
Alle modellene i bybobil-seriene er utstyrt med gjennomtenkte detaljer som gjør ferien enda bedre. Dette inkluderer blant annet stigtrinnautomatikk og et praktisk ekstra håndtak som du kan lukke skyvedøren med innenfra. Dette sørger for behagelige dager. Modellene leveres også med nytt Pioneer navigasjonssystem, avblending av førerhuset, ekstra gode sovemadrasser og isofix festepunkter for barnesete – noe som er svært praktisk for familier som reiser med små barn. 
I 2018 ble det registrert 4166 nye bobiler i Norge, en økning på 14,8% sammenlignet med 2017. Foto: Produsent.
Noe for enhver smak
Tekno Maskin AS er en komplett caravanforhandler som selger både nye og brukte bobiler. Produktspekter favner fra den helt enkle bybobilen til bobiler i millionklassen, med noe for enhver smak. Har du spørsmål om bobil, eller noen av merkene til Tekno Maskin ring 63 91 19 80 eller ta kontakt med oss HER
Aktuelt