Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
IMG_7366.JPG
Gytis Mileris
Mekaniker 
IMG_7365.JPG
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Prisbelønt og praktisk:

Grill hvor du vil

En kompakt og praktisk grill er den perfekte følgesvenn på tur. Cobbs unike griller har prisbelønt design, er enkle å ta med seg og lette å rengjøre. Grillene kan brukes på de fleste overflater, og med Cobbs praktiske tilbehør blir du enkelt kongen av turgrillen i høst.

Grille, steke, bake, koke, røyke og wokke. Det er en stor frihet i å kunne lage mat i naturen, og det er lite som smaker bedre enn et realt grillmåltid. Med en kvalitetsgrill fra Cobb er det kun fantasien som setter grenser for hva som kan tilberedes. Vi tilbyr et stort utvalg av griller til ditt behov, både gass- og brikettgriller, samt mye spennende og praktisk tilbehør.

Afrikanske røtter
Cobb-grillen er konstruert med en liten, isolert varmekilde i midten som er omgitt av en tykk isolert skål. Den unike grillen er en oppfinnelse med røtter i Sør-Afrika, og ble opprinnelig utviklet av en ingeniør som var innleid av regjeringen. Målet var å finne en løsning på hvordan befolkningen kunne tilberede mat uten å risikere å sette fyr på hytten, eller i verste fall hele landsbyen. Resultatet var oppfinnelsen av det vi i dag kjenner som Cobb-grillen, et genialt produkt som ikke blir varmt på utsiden, som bruker minimalt med brensel og som griller uten flammer og røyk.
Med unike campinggrillen fra Cobb kan du grille hvor du vil. Sett den på bordet eller ta den med deg ut i naturen.
Prisbelønt design
Grillene er klar til bruk etter noen få minutter, og selve bunnen blir ikke varm. Det betyr at du kan du sette grillene rett på bordet og la hele selskapet grille sammen. Favoritten Cobb Premier er perfekt å ta med ut i naturen eller på stranden. Grillene er produsert i børstet, rustfritt stål og veier bare fire kilo. Cobb Premier ble dessuten kåret til årets oppfinnelse i "Times" og vant samme året pris som beste nyhet og beste BBQ grill ved den internasjonale EXPO-messen.
Med Cobb Premier blir grillingen helt røykfri, samtidig som varmen utnyttes optimalt.
Oppvarming
Varmen i grillen får man av én spesiell brikett som varer i opptil 2,5 time. Med disse brikettene blir grillen klar til bruk på kun to minutter, og man trenger ikke å bruke tennvæske til å fyre opp grillen. Man kan også velge en billigere variant som har brennetid på 1,5 time.
 
Ønsker man heller å bruke gass har leverandøren også en egen Cobb Premier gassgrill. En boks med gass varer i opptil 3 timer. Gassgrillen har samme størrelse som den bærbare multigrillen, og alt av Cobbs eget tilbehør kan brukes til samtlige griller.
Med den praktiske Cobb-grillpannen kan du enkelt tilberede pizza og andre retter på tur.
Praktisk tilbehør
Cobb tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør til sine griller, både bærevesker, stativ, panner, steketermometer, skjærebrett, stekerister, kokebok og mye mer. Cobb tilbyr også egne folieskåler som gjør det svært enkelt å rengjøre grillen. Plasser folieskålen i grillen før bruk, og skålen fanger opp fett og matrester som måtte renne ned i grillen under bruk. Når du er ferdig å grille kan du enkelt fjerne folieskålenog grillen er like ren som før. 
 
Med Cobbs egen bakeform kan man også bruke grillen som en ovn. Den praktiske, runde formen er laget i "non-stick" materiale som forhindrer at bakervarene dine sitter fast. Formen passer utmerket til å bake brød, den er lett å rengjøre og kan også brukes i ovnen hjemme.
Aktuelt