Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
IMG_7366.JPG
Gytis Mileris
Mekaniker 
IMG_7365.JPG
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Vær klar til sommerferien: For mange blir årets ferieturer tatt i Norge. Gjør de nødvendige forberedelsene nå, og vær klar til sommeren.

Tekno Maskin har alt du trenger:

Klar for årets sommerferie?

Planlegger du norgesferie i år? Da bør du satse på bobil eller campingvogn. I et mobilt hjem får du den perfekte kombinasjonen av et fremkomstmiddel og et overnattingssted, der du hver kveld kan lade batteriene til nye eventyr.

For de fleste av oss blir Norge årets feriemål i sommer, og med campingvogn eller bobil har du friheten til å reise akkurat hvor du vil - akkurat når du måtte ønske det - og muligheten til å komme tett på fantastiske naturopplevelser i dette vakre og varierte landet. Har du aldri prøvd denne ferieformen før, er dette sommeren for å ta steget og prøve ut livet i campingvogn eller bobil. 

Alt du trenger til årets sommerferie
Hos Tekno Maskin kan du nå gjøre alle forberedelsene til årets sommerferie. Ta en titt på vårt spennende utvalg av bobiler og vogner,  og sving innom utstyrsbutikken vår for å få tak i alt du trenger til sommeren - og litt til. Husk også å sørge for at bobilen eller campingvognen er klar for sommerferien og at alt av utstyr fungerer.  Sikre deg en problemfri sommer ved å sende bobilen på service. 
Vårklargjøring: Bestill service på bobilen nå, så kan du være sikker på at alt fungerer før du legger ut på årets turer. 
Sørg for at bobilen er klar til sesongstart 
Dersom du allerede eier en bobil og planlegger bobilferie i sommer, kan det være greit å sjekke at alt er i orden før du legger ut på langtur. Vårt verksted på Oppaker utfører alt innen service og reparasjon på campingvogner og bobiler, og tar fremdeles imot bestillinger som normalt. Verkstedet rommer seks enheter innendørs og vi har syv ansatte med høy kompetanse. Enten du vil være sikker på at bobilen er klar for campingsesongen, eller har behov for en service, er vi klare til å hjelpe deg.
Ny vogn? Går du med en drøm om en ny vogn i magen, bør du ta en titt på Adria Astella eller Knaus Sudwind. 
Ny vogn til sommerferien?
Går du med en drøm om en ny campingvogn i magen? Setter du pris på gjennomtenkte kjøkkenløsninger og god plass til å lage mat? Da bør du sjekke ut Knaus Südwind og Adria Astella.
Plass til mange: I den største versjonen av Astella kan du samle hele seks personer rundt bordet. 
Innovativ luksus - et sted mellom vogn og bolig
Adria har lang erfaring med å produsere både villavogner ment for en mer statisk tilværelse, og tradisjonelle campingvogner i luksusklassen. Den nye Astella representerer det beste fra begge tradisjoner, og er utstyrt med flere elementer kjent fra merkets villavogner.

At merket har hentet inspirasjon fra sin produksjon av villavogner kommer spesielt godt frem i måten vognen er inndelt i ulike soner og rom. De ulike sonene i vognen er klart inndelt i stue, bad, soverom og et ekstra stort designerkjøkken. I den største versjonen av vognen er kjøkkenet innredet som en liten leilighet, med et spisebord der du kan samle hele seks personer til middag.

Les mer om Adria Astella her. 
Moderne interiør: Den nye layouten - med kjøkken i front - gir Südwind et moderne og tidsriktig uttrykk.
Nytt kjøkken i front
Südwind var en av Knaus første campingvogner og har siden lanseringen fått gjennomtenkte oppdateringer med jevne mellomrom. Årets modell av Knaus Südwind er blitt fullstendig redesignet både på innsiden og utsiden. Den nye vognen finnes i hele 15 ulike varianter, som tilbyr et bredt utvalg av konsepter. På denne måten kan alle finne en vogn som passer dem og deres livsstil. En av årets nyheter at at vognene nå kan bestilles med kjøkken og oppholdsrom i fronten av vognen, mens bad og soverom er lokalisert bak.

Med sine 8,6 meter er Knaus Südwind 650 PXB  blant de større vognene i Südwind-serien. Vognen er blant dem som har fått den nye løsningen med kjøkken og oppholdsrom lokalisert i fronten av vognen. Vognen er utstyrt med et stort kjøleskap på 190 liter og gjennomtenkte løsninger som gjør det til en fryd å skulle lage mat. Det tidløse designet fører til at vognen oppleves som både moderne og elegant. 

Nå finner du nye Knaus Südwind 650 PXB på lager hos Tekno Maskin. Ta kontakt for en visning.
Knaus Südwind 650 PXB: Ta kontakt med oss for en visning av den nye vognen.
Om våre smittevernstiltak
Tekno Maskin holder åpent om normalt, og våre lager bugner av varer til gode priser. Alle våre enheter står utstilt ute, og er dermed klare for visning i trygge omgivelser. I butikken har vi fokus på god håndhygiene og oppfordrer våre kunder til det samme, samtidig som vi også forholder oss og innretter oss til informasjon og pålegg vi får av myndighetene.

Les mer om hvilke tiltak vi gjør i forbindelse med coronasituasjonen her.
Aktuelt