Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
IMG_7366.JPG
Gytis Mileris
Mekaniker 
IMG_7365.JPG
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Praktisk og kompakt:

Multimodell for folk på farten

Korte helgeturer, opplevelsesreiser for to eller ferier med familien. En bybobil passer perfekt for deg som ønsker en funksjonell og kompakt bobil, som egner seg til bruk både sommer og vinter.

Bobiler trenger slett ikke være store for å fungere som et godt hjem på veien. En av fordelene med de kompakte bybobilene, også omtalt fra produsentene som vans, er at de både er lettkjørte og svært anvendelige. – Bybobiler passer ofte for litt aktive mennesker og fricampere. Samt de som ser fordelen med god fremkommelighet og enkel parkering, sier Thor Kristian Nordhagen, daglig leder ved caravanforhandleren Tekno Maskin i Oppaker. 
Adrias kjøretøy er kjent for god kvalitet, pålitelighet og holdbarhet. De tilbyr bybobilene Twin, Twin C og Twin T.
Populært
De såkalte bybobilene har kommet for fullt de siste årene. Fritidskjøretøyene byr på kompakte ytre mål, svært god plassutnyttelse og kjøreegenskaper tilnærmet en vanlig personbil. 
– Bybobiler er mer anonyme enn store bobiler. De er heller ikke større enn at de fint kan brukes som en bil nummer to i hverdagen. Velger du en variant på under 6 meter er det også en del å spare på ferger og lignende, påpeker Nordhagen.
Tyske Weinsberg er et moderne innstegsmerke som tilbyr bybobilene CaraBus og CaraTour.
Det beste av begge verdener
For mange er bybobilen det beste av begge verdener. De er utstyrt med både kjøkken, bad, oppholdsrom, soveområde og gode lagringsmuligheter. Bybobilene har med andre ord alt man trenger for å leve komfortabelt på korte og lengre turer. Samt gode kjøreegenskaper og høy kjørekomfort sammenlignet med tradisjonelle bobiler. Man kan enkelt manøvrere bilen gjennom trange bygater og på kronglete landeveier.
Knaus tilbyr hele syv ulike bybobiler med forskjellige løsninger og interiør.
Ulike størrelser og prisklasser
Tekno Maskin fører de anerkjente bobilmerkene Adria, Knaus, Solifer og Weinsberg, som alle tilbyr bybobiler i ulike størrelser og prisklasser. – Vi får inn et utvalg av bybobiler fra både Knaus, Adria og Weinsberg i tiden fremover. Dersom det er ønskelig leverer vi selvfølgelig også biler på bestilling fra våre merker. Kom innom lokalene våre, eller ta kontakt med meg eller en av våre dyktige selgere dersom du har spørsmål, avslutter Nordhagen. 
Aktuelt