Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
IMG_7366.JPG
Gytis Mileris
Mekaniker 
IMG_7365.JPG
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Familiefavoritten CaraOne:

Mye for pengene

Drømmer du om en praktisk familievogn til våren og sommerens eventyr? Da bør du ta en titt på Weinsberg CaraOne. Campingfavoritten fra Weinsberg er en prisvennlig og pålitelig følgesvenn for både små og store familier.

Det finnes mange grunner til å reise, men ett spesifikt ønske danner et felles grunnlag hos de fleste campere. Et ønske om å skape felles opplevelser med mennesker som betyr noe. Weinsbergs filosofi er at det trengs mer enn en sterk merkevare for å levere en fantastisk ferie. Du trenger en pålitelig følgesvenn - som hjelper deg med å oppdage verden. For å oppnå dette produserer tyske Weinsberg prisvennlige, stilige og robuste vogner til dine feriebehov.
Weinsberg er tyske KnausTabberts suverene innstegsmerke. Foto: Produsent. 
Fleksibelt feriehjem på hjul
Med den populære modellserien Weinsberg CaraOne er du perfekt utstyrt for din neste campingopplevelse. Takket være vognens gode kjøreegenskaper og fremragende aerodynamikk ligger CaraOne utmerket på veien. Og når du ankommer reisemålet ditt, blir det fulle potensialet endelig avslørt.
Weinsberg har et stort fokus på barnefamilier og produkter tilpasset en aktiv livsstil. Foto: Produsent.
Lav vekt og konkurransedyktig pris
Den prisvennlige vognserien CaraOne fås i hele 11 ulike planløsninger og byr dermed på noe for et hvert behov, enten man ønsker noe lite og koselig til små utflukter eller noe romslig og solid for lengre ferier. Vognen fås opp til 9,37 meter i lenge og med inntil 8 sengeplasser. Gode planløsninger sikrer optimal romdeling, samtidig som det omfattende utstyret gjør camping i CaraOne til en sann glede.
Velg mellom flere ulike varianter med egne barnerom og køyesenger. Foto: Produsent. 
Et paradis for barna
De stilrene campingvognene er både fleksible, pålitelige og svært familievennlige. Maskoten Willi Weinsberg er en ekte caravanløve, og en følgesvenn for ethvert eventyr. Produsenten tilbyr egne Willi Weinsberg bildebøker og aktivitetsbøker for barn, perfekt underholdning i kjedelige stunder. CaraKids utstyrspakken gjør dessuten din CaraOne til et paradis for barna.
CaraOne fås med 11 ulike planløsninger, og inntill 8 sengeplasser. Foto: Produsent.
Alt har sin plass
I CaraOne finner alt sin plass. Selv om vognene er små i mål er det rikelig med oppbevaringsplass. Kjøkkenløsningene er romslige, med store vinduer som lar deg nyte utsikten. Baderommene er både elegante og praktiske, og uansett hvilken planløsning du velger får du et koselig oppholdsrom med en behagelig sittegruppe. 
Aktuelt