Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
IMG_7366.JPG
Gytis Mileris
Mekaniker 
IMG_7365.JPG
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Se årets bobilnyhet fra Weinsberg:

Perfekt for førstegangskjøpere

Weinsberg er et relativt nytt merke, som nå er på veg opp og frem i det norske caravanmarkedet. I år lanserer de nyheten CaraSuite, en perfekt innstegsmodell for deg som er på jakt etter din aller første bobil.

Weinsbergs store nyhet for den kommende sesongen er CaraSuite, basert på den eksisterende CaraLoft-serien. Den splitter nye 2018-modellen leveres blant annet med elektrisk senkeseng og en takhøyde på hele 195 cm, noe som gir et svært romslig inntrykk. Modellen er stilren og enkel, med praktiske løsninger og et kompakt eksteriør.

Nye CaraSuite leveres med fire ulike planløsninger: 650 MF, 650 MG, 700 ME og 700 MX. Alle modellen har elektrisk senkeseng over sittegruppen som standard, og leveres med ulike baderoms- og sengeløsninger bak. CaraSuite veier inntil 3,5 tonn. 
CaraSuite er enkle bobiler med elektrisk senkeseng og alt du trenger på reise. 
Romslig oppholdsrom
Under sin dynamiske fasade tilbyr CaraSuite både sovekomfort og reisekomfort i høy standard. Den ekstra senkesengen er det ideelle akkompagnementet til alle familier og campingentusiaster, som fortsatt insisterer på plass og utstyr. Til tross for det sjenerøst proporsjonerte oppholdsrommet med 15 cm mer takhøyde, kan du enkelt smyge deg gjennom trange smug og flokete landeveier. CaraSuite er rett og slett den perfekte følgesvenn for deg på farten.
Tyske Weinsberg er et moderne merke med et bredt sortiment innen bybobiler, alkove- og delintegrerte bobiler. 
Rimelige fritidskjøretøy
Takvinduet og den praktiske belysningen sørger for en trivelig atmosfære i bobilen. Modellserien byr på tidløst design, praktisk komfort og moderne teknologi. Nye CaraSuite oser av funksjonelle detaljer i alle rom, med mye lagringsplass og lekre materialvalg.

– Bobiler fra Weinsberg leveres med 10 års garanti mot fukt, samt 5 års generell garanti. Levering ligger til mai måned, og nye CaraSuite har en pris på ca. 730.000 – 800.000 kroner, forteller Tommy Aasen, selger hos Tekno Maskin AS.
De moderne bobilene er fleksible, pålitelige og svært familievennlige.
Salgsøkning
Tyske Weinsberg er et merke som begynner å klatrer oppover salgsstatistikken i Norge. Selv om det foreløpig er snakk om små volum hadde Weinsberg nesten en dobling av solgte enheter i første halvår av 2017, sammenlignet med samme periode i fjor. Merket eies av Knaus-Tabbert gruppen, som produserte totalt 16.366 bobiler og campingvogner i 2016.

Weinsberg er et utmerket innstegsmerke, ideelt for deg som er på jakt etter din aller første bobil. Produsenten utvikler holdbare, stilrene og rimelige fritidskjøretøy for både familier og par. Enhver modell er det perfekte utgangspunktet for en vellykket ferie.
Aktuelt