Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
Gytis Mileris
Mekaniker 
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Oppdag mer med Solifer bobil:

Perfekt for nordiske forhold

Uansett hvilke eventyrlige opplevelser du legger opp til, har Solifer kjøretøyet som passer for deg. Produsenten designer bobiler spesielt utviklet for nordisk klima - med god isolering, praktiske planløsninger og mye komfort. Solifer er dessuten ett av de mest prisgunstige bobilmerkene i Norge.

Med modellseriene Action, Traveling, Camp, Emotion og Finlanda tilbyr Solifer solide bobiler for ulike behov. Produsenten fokuserer hovedsakelig på enkle, funksjonelle og pålitelige kjøretøy for en bred målgruppe.

– Solifer er et anerkjent merke som har eksistert i mange år. De har hele spekteret fra innstegsmodellene til de mer påkostet bobilene, og det er lett for kunden å finne en modell som passer, sier Endre Molstad, selger hos Tekno Maskin AS. – Ønsker man litt ekstra komfort kan man også få ALDE varme i bodelen, samt vannbåren gulvvarme i omtrent alle modellseriene, sier Molstad.
Når du velger en bobil fra Solifer, gjør du et trygt og godt kjøp. Foto: Produsent. 
En omfattende garantipakke
Solifer har mer enn 50 års erfaring innen utvikling og produksjon av bobiler. I dag bygges alle modellene i Tyskland, med flott design og solid konstruksjon. Samtlige modeller leveres med to års fabrikkgaranti. Produsenten tilbyr også hele 12 års tetthetsgaranti, dette gjelder modellene Camp, Emotion og Finlandia. – Solifer er én av kun to aktører i hele caravanbransjen som tilbyr 12 års garanti mot fukt, påpeker selger Endre Molstad. Modellene Action og Traveling leveres med fem års tetthetsgaranti. For 2018-sesongen har Solifer også lansert en splitter ny bybobil, Solifer City. 
Solifer Action tilbyr prisvennlige kjøretøy med varierte interiørløsninger. Foto: Produsent. 
Den populære innstegsmodellen
Med sitt sporty og tiltalende utseende tilbyr Solifer Action, til tross for sin lave pris, svært mye bobil for pengene. Modellserien har totalt åtte ulike planløsninger, og består av praktiske og robuste bobiler som tåler all slags vær og vind. Flere av modellene har en praktisk nedfellbar seng, som gir høy komfort for fire personer. Solifer Action er rett og slett et utmerket valg for deg som er på jakt etter din første bobil.
Solifer Traveling egner seg godt til både førstegangskjøpere og erfarne bobilister. Foto: Produsent.
Årets store nyhet
Helintegrerte Traveling er det siste tilskuddet i Solifer familien. Modellserien ble presentert under Caravanmessen i Lillestrøm i 2017, og består av to praktiske planløsninger. De nyeste modellene fra Solifer er både økonomiske og trygge å kjøre, med elegant, lyst og trivelig interiør. Motoren på 130 hk er standard, med mulighet til oppgradering til 150 hk for de som ønsker en større motor.
Solifer Emotion setter dine ønsker om gode sengeplasser og praktisk lasteluke i sentrum. Foto: Produsent.
Perfekt for par 
Solifer Emotion er en velutstyrt serie av delintegrerte bobiler, med en stor og praktisk lasteluke, samt gode sengeløsninger. Eksempelvis kan du, i en av de tre ulike planløsningene, enkelt bygge sammen enkeltsengene til en stor seng i hele bobilens bredde. Med sin kombinasjon av kvalitetsstoffer, rene linjer og god plass passer Solifer Emition perfekt for det reisende paret som ønsker litt ekstra komfort.
Solifer Camp kjennetegnes av en praktisk, nedfellbar dobbeltseng over sittegruppen. Foto: Produsent.
Mange sengeplasser
Solifer Camp er en utmerket modell for deg som trenger mange soveplasser i bobilen. Modellserien Camp fås i to ulike planløsninger, med enkeltsenger over en romslig garasje eller med en frittstående dobbeltseng, over et noe mindre lasterom. Solifer Camp karakteriseres hovedsakelig av den komfortable nedfellbare sengen, som også er standard i begge planløsningene.
Solifer Finlandia er en romslig, helintegrert bobil med stilige interiørløsninger. Foto: Produsent. 
For deg som ønsker det lille ekstra
Finlandia er en helintegrert modellserie, med glassfiberforsterkede tak og gulv som beskytter mot skader fra vær og vind. De store vinduspartiene i førerhuset gir fremragende sikt og utsikt, også for passasjerene i baksetet. Modellserien fås i fire ulike planløsninger med både funksjonelle og estetiske finesser, som romslige oppholdsrom og svært komfortable seter. Solifer Finlandia er rett og slett et utmerket valg for deg som ønsker det lille ekstra.
Aktuelt