Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
IMG_7366.JPG
Gytis Mileris
Mekaniker 
IMG_7365.JPG
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Caravandager hos Tekno Maskin:

Se årets nyheter

Campinglivet er aktuelt som aldri før og nå er det klart for en ny sesong. Årets største nyheter er endelig avduket, og noen av sesongens nykommere innen bobil og campingvogn er allerede utstilt hos Tekno Maskin i Oppaker.

– Neste års nyheter er på vei inn dørene hos oss, og vi gleder oss stort til å vise kundene våre alle de nye, flotte vogn- og bobilmodellene. Vi har allerede den splitter nye Adria Astella i vår utstilling, samt 2021-versjoner av Alpina på lager. Mange nyheter fra Knaus ventes også inn, blant annet nye L!VE I 900, forteller Thor Kristian Norhagen, daglig leder hos Tekno Maskin AS.

– Sommeren er på hell og nå har du muligheten til å gjøre en god handel hos oss, påpeker Nordhagen. Kjøper du campingvogn eller bobil hos oss nå lagrer vi enheten gratis for deg frem til våren. Tilbudet gjelder både nytt og brukt. 

Adria høstkampanje
Den slovenske produsenten Adria har designet fritidskjøretøy i over 50 år, og tilbyr hele 7 års garanti mot vanninntrenging. Adrias kjøretøy er kjent for pålitelighet, holdbarhet og høy kvalitet. Nå er det høstkampanje på utvalgte Adria 2021-modeller:

  • Komfortpakke inkludert ved kjøp av bobil: Spar kr 27.600
  • Pluspakke inkludert ved kjøp av campingvogn: Spar kr 15.900
  • Automatgir og aluminiumsfelger inkludert ved kjøp av Plus eller Supreme
    (gjelder ikke Twin): Spar inntil kr 42.800

NB: Tilbudene gjelder til og med 30. oktober 2020, og kan ikke kombineres.
Store vinduer og panoramadører i glass gjør at grensene mellom innsiden og utsiden viskes ut i nye Astella. Foto: Produsent. 

Ny luksuriøs modellserie
Hvert eneste år lanseres spennende campingnyheter i caravanbransjen, men med sine innovative panoramadører er Adria Astella en av årets mest spennende nyheter. Den nye luksusvogna fra Adria er utstyrt med patenterte panoramadører, som slipper naturen inn i vogna og gjør at den allerede store vogna føles enda større og luftigere. LES MER HER.

Adria's suksess er takket være kombinasjonen av inspirerende design, eleganse, stil og overlegen kvalitet. Foto: Produsent. 
Den perfekte helårsvognen
Helårsmodellen Adria Alpina har for 2021-sesongen fått nytt design og er utbedret med Ergo-bad og nye vanninstallasjoner. Denne bestselgeren kombinerer lekkert design, store panoramavinduer, moderne og romslig innredning, nye møbeltekstiler og utrolig yteevne. En premiumvogn året rundt.
Å velge riktig vogn eller bobil kan være en krevende oppgave. Ta deg god tid og vurder egne behov før kjøp. Foto: Produsent. 
Noe for enhver smak
Tekno Maskin er en komplett caravanforhandler som selger både nye og brukte vogner og bobiler. Vi er en autorisert forhandler og tilbyr merkene Knaus, Adria, Solifer, Polar og Weinsberg. Produktspekter favner fra den helt enkle kjørevogna, til integrerte bobiler toppsjiktet, med noe for enhver smak. Vi har også en rikholdig utstyrsbutikk med alt du trenger til campingferien og eget verksted. Har du spørsmål ring 63 91 19 80 eller ta kontakt med daglig leder Thor Kristian Nordhagen på epost: thor.kristian.nordhagen@teknomaskin.no.
Aktuelt