Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
IMG_7366.JPG
Gytis Mileris
Mekaniker 
IMG_7365.JPG
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Skal du selge bobil eller campingvogn?

Dersom du har planer om å selge din bobil eller campingvogn bør du ta en titt her. Vi kjøper gjerne enheten av deg, eller vi kan selge den for kommisjon. Ta kontakt ved interesse.

Vi er stadig på jakt etter nye enheter til vårt bruktlager. Har du planer om å selge din bobil eller campingvogn anbefaler vi derfor at du tar kontakt med oss. Vi tar i mot alle henvendelser for kjøp eller salg for kommisjon, og avgjør i hvert enkelt tilfelle om vognen eller bobilen er interessant for oss. 

  • Kommisjon: Ved kommisjon avtaler vi en pris som kunden skal ha for enheten, legger på den fortjenesten vi skal ha og skriver en avtale på dette. Kunden får oppgjør når enheten er solgt til sluttkunde.

  • Kjøp: Ved kjøp av bobil eller vogn plukker vi ut de mest interessante og lettsolgte enhetene til vårt bruktlager. Dette tar vi en vurdering på i hvert enkelt tilfelle, i henhold til hva vi allerede har på lager.

    Ved interesse ta kontakt med Thor Kristian Nordhagen, Roy Ottesen eller Espen Hansen. 

    Komplett leverandør 
    Tekno Maskin er en komplett caravanforhandler som selger både nye og brukte vogner og bobiler. Vi er offisiell forhandler av merkene Knaus, Adria, Solifer, Polar og Weinsberg. Vårt produktspekter favner fra den helt enkle campingvognen, til bobiler i millionklassen. Vi har også en rikholdig utstyrsbutikk med alt du trenger til campingferien og eget verksted. 

  • Aktuelt