Tilbehøret til varme sommerdager:

5 ting du trenger til campingferien

Starten på årets sommer har – bokstavelig talt – vært strålende over hele landet. Planlegger du en sommer på hjul er det best å ha utstyret i orden – uansett om liker å reise fra sted til sted, eller om du trives best som fastcamper på campingplass. Her er våre 5 beste tips som sikrer sommerkosen.

I tillegg til de vanlige tingene som solkrem, badetøy og solbriller, er det noen ting som rett og slett bli med på tur for å sikre den riktige feriefølelsen. Ikke la deg irritere over manglende utstyr i sommer – vi har tipsene du trenger for en deilig, og bekymringsfri sommerdag der du er. God tur!

Grill

Hva er vel sommeren uten grillmat? Flintstek, indrefilet, potetsalat og maiskolber hører sommeren til og da er det lurt å ha en grill på lur. Easy to go-grillen fra Cobb er klar på få minutter og lager perfekt mat uten røyk og flammer. Grillplaten til denne grillen er med slippbelegg og er perfekt til grilling av det du måtte ønske, og i tillegg er den enkel å rengjøre. Trenger du større grill, med noe mer plass, kan den større modellen Supreme fra Cobb passe til ditt behov.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne!

Oppladbar lampe

Det finnes mange ulike lamper å velge i som ikke gir deg startvansker når du skal ta turen videre. Om du vil ha solcellelampe, batteridrevet lampe eller en lampe som kan lades opp er helt opp til deg. Vårt tips er flammelampen Apollo fra Homeline med innebygget Bluetooth-høyttaler. Da kan du enkelt spille musikk på farten samtidig som flammeeffekten gir en koselig stemning på sommerkvelden. Denne tåler også vann (IP65), så om det kommer noen regndråper kan likevel musikken fortsette.

Stekeovn på farten

Fritidsovnen fra Omnia er praktisk å ha med på tur – spesielt dersom du mangler stekeovn i din campingvogn eller bobil. Den er kjempeenkel å bruke og lar deg lage ovnsmat rett på komfyren. Det meste som du kan bake og lage i en fast ovn, kan du også kokkelere frem i denne, så her har du et godt verktøy til smakfull mat på farten.

Vi har alt av utstyr og tilbehør til camping

Campingmøbler

En campingstol med regulerbar rygg som er god å sitte i, har mye å si for komforten. Et stødig bord i riktig høyde, perfekt for både måltider og et slag kort, og med nok plass til alle kommer også godt med. Vi har et stort utvalg campingmøbler i vår utstyrsbutikk og tar du turen innom oss på Oppaker, hjelper vi deg gjerne med å finne møblene til akkurat ditt behov.


Sykkelstativ

Vel fremme på dagens stoppested, frister det kanskje med en liten tur i nærområdet. Har dere rigget dere til, campingmøblene er fremme og grillen i gang, er det praktisk å ha et ekstra fremkomstmiddel så det er lett å hive seg avgårde. Med dette sykkelstativet fra Fiamma har dere plass til 4 sykler bak på bobilen, og en vekt inntil 60 kg. Om dere vil sykle en tur til sentrum for å spise, ta en trimtur til nærmeste fjelltopp eller om dere rett og slett glemte noe på turen innom butikken, er en sykkel god å ha.