Sportslig vogn fra Adria

Denne vognen er klar for action

Med et bredt utvalg av modeller, vil alle campingentusiaster finne en Adria-campingvogn som dekker sitt behov. Hver eneste vogn er designet for å sikre topp ytelse og høy kvalitet. Ser du etter en sportslig vogn med nytt design. Da er Adria Action vognen for deg.

Adria har designet og produsert fritidskjøretøy i over 50 år. Campingvognene er utviklet for å gi nytelse, og for å ha lang levetid. Modellserien Action produseres i ett av Europas ledende anlegg, støttet av et omfattende profesjonelt forhandlernettverk.

Nytt design i 2018

Den lette og stilige Action fikk nytt design i 2018. Vognen har samme originalfarge, matchende grafikk og ny utvendig oppbevaring. Nå får du også vognen med et Smart Grill-alternativ. Vognen har fått ny innredning og ny tekstil og layout. Modellene har 3,6 meter eller 3,9 meter innvendig lengde og soveplasser for 2- 4 personer. Vognen er en pålitelig følgesvenn.

Adria Action er utstyrt med Adrias Smart-kjøkken og vask i et. Kjøkkenet er rengjøringsvennlig og har god arbeidsplass. Kjøkkenet har også et kjøleskap på 90 liter.

Sporty, praktisk og lett

Campingvognen er innbydende og er klar for nye eventyr og opplevelser. Vognens lette konstruksjon og aerodynamiske form sikrer en ultimat reisefrihet. Adria Action har en totalvekt på 1.100 kg og kan trekkes av mindre biler. Adria Action er en av de mer romslige kompaktvognene på markedet. Vognens interiør har et frisk og ungt touch.

Innvendig er Action innredet i et lekkert og tidløst skandinavisk design med en lett og luftig innredning. Sittegruppen har bord i midten og har god plass.

Ikonisk form

I en campingvogn er alle detaljer avgjørende, og hver centimeter teller. Adria produserer de fleste møblene til sine campingvogner selv, og kvalitetskontrollerer produksjonen av kjøretøyene under hele prosessene.

Den ikoniske og innovative formen gir Adria Action en aerodynamisk utførelse og gjør vognen lett å ta med på tur. Vognen er alltid klar for action. Det er også plass for avslapping ved TV-en med sommerens sportsevents etter en aktiv dag utendørs.

I nye Adria Action settes sittegruppen opp til en stor seng med plass til 2-4 personer, med panoramavindu som lar deg se på soloppgang, solnedgang og stjernene

Designet for action

Adria tilbyr også en rekke unike løsninger, som Smart Kitchen, ergonomiske baderom i hotell-stil, et bredt utvalg av sengeløsninger, optimal og fleksibel lagring og Adrias unike panorama-takvindu. I Adria Action kan du eksempelvis se på stjernene fra sengen. Action er også utstyrt med Adrias ERGO-badeværelse, med fast dusj og klapp-opp-vask.