Opplev mer med Adria bobil:

Designet for å prestere

Adria er det tredje mest solgte bobilmerket i Europa. Med sitt brede utvalg av ulike modeller med god kvalitet, pålitelighet og holdbarhet er bobilene designet for å garantere topp ytelse og komfort. Bobilene blir produsert i et av Europas ledende og topp moderne anlegg.

Med modellseriene Sonic, Matrix, Coral, Coral XL og Compact har Adria en bobil for de fleste behov. Adria tilbyr både integrerte modeller, halvintegrerte modeller, alkovebiler, crossover og kompakte bobiler, i tillegg har de også bybobilene Twin 640 og 600.

Tilpasset det Skandinaviske klimaet

En hver Adria-bobil er designet for å ha topp ytelse. Alle komponenter er nøye designet, utviklet og testet for å garantere sikkerhet, komfort og glede når man er ute på eventyr. Bobilene er bygd for å gi gode opplevelser og for å holde over lang tid.

Adria er i dag et av Nordens ledende varemerker innen caravanmarkedet. Produsenten tilbyr et komplett utvalg av produkter tilpasset det Skandinaviske klimaet, og bobiler fra Adria leveres med en garanti som er best i sin klasse. Produsenten har et nettverk som inkluderer over 450 profesjonelle Adria-forhandlere, både innen- og utenfor Europas grenser.

Kjøreglede: Med en egen bobil har man frihet til å kjøre rundt og oppleve fantastiske steder i inn- og utland. Foto: Produsent.

Klar for røft terreng

Adrias bobiler er designer for å takle røft terreng. Alt fra motorveier til grusveier og svingete fjellterreng. Bobilene er utstyrt med elektronikk som gjør fremkommeligheten i forskjellig terreng enklere.

- Adrias bobiler er bygd for å klare å rydde de fleste hindringene av banen. ESP og Traction + system med (HDC) Hill Descent Control er tilgjengelig på alle biler, forteller Thor Kristian Nordhagen, daglig leder ved caravanforhandleren Tekno Maskin i Oppaker.

Mest solgte

Den alsidige og halvintegrerte modellen Matrix crossover er blitt svært populær. Med sitt elegante utseende og gode interiørløsninger har mange fått øynene opp for denne bobilen. I 2017 ble dette den mest solgte Adria-modellen. Nordhagen forteller at salget i år har gått bra og at de mest solgte bobilene hittil i år er fra Sonic- og Coral-serien.

Finn en flott plass med bobilen ute i naturen. Her er inn- og utsjekk når det passer deg. Foto: Produsent.

Fukt- og lekkasjegaranti

- Adrias bobiler med “Comprex”-konstruksjon leveres nå med 7 års garanti mot vanninntrenging som standard, noe som speiler den unike konstruksjonens overlegne egenskaper. Bobilene leveres med fukt- og lekkasegaranti, men tetthetskontroll bør uansett gjennomføres regelmessig, forteller Nordhagen.

Intelligent design

Adria byr på et bredt utvalg av ulike sengeløsninger, med optimerte dimensjoner og bekvemme madrasser. Uansett hvilken modell eller planløsning man velger får man alltid en moderne innredning, et praktisk kjøkken med integrerte funksjoner og baderom med hotellstandard. Alle modellene har optimal og fleksibel oppbevaring.

Adria har en bobil for enhver smak.