Se 2019-nyhetene fra Knaus:

En ny alfahann i bransjen

Drømmer du om en kraftig tungvekter, bør du ta en titt på nye Knaus Van Ti Plus. Bobilnyheten fra Knaus er den første som noen sinne er bygget på MAN TGE chassis. Knaus lanserer også en rekke andre spennende nyheter for sesongen.

Knaus er en av de mest suksessrike merkevarene i bransjen, og produktene preges av mangfold, oppfinnsomhet og kvalitet. De fleste bobiler på norske veier er bygd på Fiat Ducato chassis, men Knaus satser tungt når de nå har valg en ny samarbeidspartner for sin største 2019-satsning. Nye Knaus Van Ti Plus er nemlig den første delintegrerte bobilen som noen sinne er bygget med chassis fra lastebilprodusenten MAN.

Nye Van Ti Plus kommer foreløpig i to ulike planløsninger og passer godt for par som ofte reiser alene.

Drar med alle fire

Nye Knaus Van Ti Plus imponerer med særdeles god kjøredynamikk og topp-moderne manøvreringssystemer. I tillegg kan du velge mellom forhjuls-, bakhjuls- og firehjulsdrift. Et kompakt design med ypperste Knaus-kvalitet, et nytt komfortabelt vaskerom og moderne interiør gjør modellen komplett. Den nye Knaus-bobilen byr også på et attraktivt pris/ytelse-forhold.

Knaus tilbyr praktiske og gode løsninger, med noe for enhver smak både sommer og vinter.

Bestselger blir spesialmodell

Utover den nye Van Ti Plus kommer Knaus også med flere nyheter og oppgraderinger for sesongen. Den populære vognmodellen Knaus Sport kommer nå som en spesialmodell betegnet som Silver Selection. Spesialvognen byr på enestående allsidighet og en innholdsrik utstyrspakke - med spesialbelysning, 17 tommers lettmetallfelger, stålplate og COZY HOME-pakken som inneholder puter, tepper og bordduk i valgfrie farger.

Knaus leverer vogner tilpasset nordiske forhold. Nye Knaus Südwind Scandinavian Selection har utstyret i orden.

Løfter standarden

– I 2019 modellene løfter Knaus standarden enda et hakk og kommer med helt nytt interiør og eksteriør. De nye praktiske løsningene er det heller ingenting utsette på. Tvert imot! Det er absolutt verdt en titt. Interiøret er helt nytt med lyst flott møbeldekor, ståldetaljer og lamper med LED belysning.

Det kommer også selvjusterende ALKO AAA bremser, ekstra bred inngangsdør og cateye baklykter for å nevne noe. Man kan med hånden på hjertet si at Knaus treffer igjen med sin 2019 SÜDWIND, som både er stilig, tidsriktig og flott å se på. Både utvendig og innvendig. Her har man et velutstyrt hotellrom bak bilen, sier Pia Marian Hande hos Tekno Maskin AS.

Toppmodellen Knaus Sun I har fått ny front for 2019-sesongen. Lineren imponerer med eksklusivt design.

CUV og liner

Bybobilen Knaus Boxstar har også fått en oppgradering med blant annet LED-belysning og lukket isolasjon med komfortfunksjoner fra den eksklusive vognsektoren. Med ulike baderomsløsninger, nytt møbeldesign, kompakte mål og mye lagringsplass er nye Boxstar en stjerne på både landeveier og motorveier.

Luksuslineren Sun i er også fornyet med ny front og dynamisk eksteriør. I tillegg til det imponerende utseende overbeviser den nye lineren også med sitt flotte interiør, med oppvarmet dobbeltgulv med yach-utseesende og høykvalitets møbeltrekk i skinn.

I 2019 modellene løfter Knaus standarden enda et hakk og kommer med mange nye, lekre løsninger.

Salgsvinner innen vogn

– Knaus er blant salgsvinnerne innen vogn hos oss, så man kan trygt si at dette er et merke vi selger mye av. Det er ikke vanskelig å snakke godt om en Knaus-vogn, og når kundene selv kommer inn i vognene snakker løsningene og interiøret for seg selv, forklarer Hande.

– Interiøret i vognene er tidsriktig og med praktiske funksjoner. Selv de små vognene virker større, med en luftig rom følelse innvendig. Det er masse skapplass, romslige og dype skuffer, godt lys og et delikat interiør av god kvalitet. Kombinasjonen av det gamle velkjente og det nye - er noe de viser at de får til, avslutter Hande entusiastisk.