Banebrytende i sin bransje:

Klassens letteste vogn

Knaus Travelino veier kun 650 kg, er laget av kompositt og er ca. 30% lettere enn vanlige campingvogner! Knaus møter dermed fremtidens krav til bedre materialvalg og lavere egenvekt. Vognen byr også på en rekke andre teknologiske nyvinninger.

Knaus sin nye teknologi er banebrytende i caravanbransjen. Bruken av komposittmaterialer betyr lettere, sterkere vogner med høyere komfort. – Her har vi en campingvogn som veier omtrent 30% mindre enn vanlige vogner, som også har en ekstrem styrke. Vognen veier kun 650 kg og den lave vekten gjør også at elbiler og mindre biler i større grad kan dra en campingvogn, forteller Thor Kristian Nordhagen, daglig leder i Tekno Maskin AS.

Resultatet er en hyggelig campingvogn, med komfortable senger, innredning i beste klasse og stemningsfull belysning. Det er mange små og store detaljer som bidrar til en romfølelse som samlet gjør en campingvogn fra Knaus helt spesiell.

Hubertus Schulte-Nölke viser stolt frem innsiden av Travelino. Nölke har jobbet med teknologi- og konseptutvikling i Travelino-teamet. Foto: Oddgeir Visnes.

Teknologiske nyvinninger

Den ultralette campingvognen er ikke bare nyskapende i form av vekt og materiale, men Travelino er også full av teknologiske nyvinninger innvending. Knaus har blant annet utviklet en "lysterning", som enkelt og trådløst styrer all belysning i campingvognen. Man trenger kun å vri på terningen for å dimme belysningen, eller for å skru lyset helt av eller på.

Knaus Travelino har glassfiber-finish og et moderne design. Foto: Produsent.

Brukervennlige vogner

Knaus har 50 års erfaring innen utvikling og produksjon av bobiler og campingvogner til ferie og rekreasjon. Produktene gir deg en kombinasjon av brukervennlighet og design uten sidestykke. Alle campingvogner fra Knaus takler feriehverdagen på en utmerket måte.

Alle skuffer lar seg trekke langt ut, slik at du enkelt kan komme til oppbevaringsrommene under sengene. Det er også montert en liten LED-lampe i klesskapene for at du alltid skal finne det du er på jakt etter. På Knaus-fabrikkens eget snekkerverksted lages det også solide møbler med perfekt ventilering.

– Vi fører et bredt utvalg av vogner fra Knaus, og våre dyktige selgere vet hva som er viktig ved valg av ny campingvogn.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om Knaus Travelino, eller noen av våre andre merker eller modeller, avslutter Nordhagen.

Thor Kristian Nordhagen

Daglig leder

Vis telefon
920 13 549
Vis epost

Espen Hansen

Selger

Vis telefon
95025034
Vis epost

Roy Ottersen

Selger

Vis telefon
909 12 165
Vis epost