Balsam for sjela:

Lad opp med campingferie

Gode samtaler rundt bålpannen, eller en spennende krimbok med bølgesuss i bakgrunnen - Campingtur er den perfekte måten å lade batteriene.

Trenger du en pause fra hverdagen er campinglivet et fristed hvor man kan senke skuldrene, fylle på med nye opplevelser og ta seg tid til å nyte livet.

Frihet

Med bobil eller campingvogn får man en unik uavhengighet og kan reise akkurat hvor man vil, når man vil.

Savner du solen er det bare å sjekke værmeldingen å sette kurs eller nyt den behagelige og varme atmosfæren i vognen eller bobilen mens høststormen uler utenfor. Det har en unik sjarm og gir en spesiell nærhet til naturen.

Uansett vær er campinglivet et fristed hvor man kan restituere og nyte livet.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne!

Tid sammen

Forlat husarbeid og daglige gjøremål hjemme å legg ut på tur. Finn skjulte perler på Hardangervidda eller nyt en kortreist helg ved Mjøsa, og ta en velfortjent pust i bakken.

Campinglivet gir mulighet til å dra på ferie hele året, samtidig som man får tilbringe kvalitetstid sammen med sine nærmeste.


Nyt livet

Alle våre bobiler og campingvogner har godt utstyrte kjøkken, som gjør det lett å diske opp gode måltider også på tur. Sank inn kortreiste råvarer fra naturen eller hos lokale leverandører, og lag smaksrike retter. Det sies at maten smaker best ute.

Det viktigste man gjør på campingferie er å sette seg ned å nyte livet!