Frihet i bevegelse:

Multivogn fra Knaus

Den tyske caravanprodusenten Knaus er en av de mest suksessrike merkevarene i bransjen. – Alle som er på utkikk etter en ny campingvogn vil finne en Knaus som dekker sitt behov, forteller Thor Kristian Nordhagen, daglig leder i Tekno Maskin AS.

Kvalitet, oppfinnsomhet, mangfold og erfaring er stikkord som kjennetegner merket.

– Knaus er en produsent med lang og solid erfaring. De begynte å produsere vogner allerede i 1960, og vi begynte som leverandør av Knaus i 1980. De har vært markedsledende i alle år og tilbyr solide produkter, som holder seg godt i verdi, forklarer Nordhagen.

Knaus tilbyr campingvogner i alle pris- og ytelsesklasser. Nordhagen forteller at merket har et godt utbygd forhandlernett, med god tilgang til deler. – Vognene er dessuten svært populære blant nordmenn, påpeker han.

Oppholdsrommet i Sport-vognene har en romslig sittegruppe med behagelige puter og en innbydende atmosfære. Vognene har opp til syv sengeplasser.

Caravan of the year 2017

Da vognene i Knaus Sport serien ble utviklet, satset produsenten alt for å gi sine kunder maksimalt utbytte. Med lav egenvekt har vognene god plass til nødvendig utstyr, uansett lengde. Den lave vekten gjør også at vognene enkelt kan trekkes av mindre biler. – Kort sagt er Knaus Sport et en smart, lett og rimelig modell til alle ferietyper. Rett og slett en multivogn, forteller Nordhagen.

Knaus Sport er også tildelt førsteplass i kåringen ”Caravans of the year” i 2016 og 2017.

De justerbare halogen-spottene i Knaus Sport kan tas av og flyttes rundt om i vognen. På den måten får du perfekt belysning akkurat der du oppholder deg.

Praktisk belysning

Interiøret byr på praktiske funksjoner, mye lagringsplass og gode planløsninger. Den justerbare spotbelysningen kan flyttes via skinner, og gir deg anledning til å tilpasse belysningen etter ditt eget behov. Moderne design, og et bredt utvalg av utstyr gjør reisen komfortabel og trygg. Serien består av mindre vogner for par som ofte reiser alene, og større vogner for hele familien.

Uansett hvilken modell du velger, er det enkelt å navigere vognen takket være det solide chassiset og optimaliserte stabilisatorer.

Det er en rekke detaljer, som til sammen utgjør den store forskjellen. Südwind Scandinavian Selection byr på materialer av høy kvalitet, stilrene farger og moderne design.

Skapt for Skandinavia

Knaus tilbyr også vogner i serien Südwind Scandinavian Selection. Dette er vogner med det lille ekstra. Alle campingvognene i serien har et stilfullt design og omfattende standardutstyr. Campingvognene i Scandinavian Selection er spesielt tilpasset det skandinaviske markedet, og er derfor utmerkede til helårsbruk.

Velger du en Scandinavian Selection kan du glede deg over elementer som ALDE sentralvarme, et stort panorama soltak, høyskap med mikrobølgeovn, vannbåren gulvvarme og et kjøleskap på hele 190 liter.

Dessuten kommer nå alle Knaus campingvogner nå med en ny, forbedret inngangsdør med integrert lagringshylle, søppelkasse - og i de fleste tilfeller et eget vindu.

Caravanforhandleren Tekno Maskin AS holder til i Bjertnesvegen 34 i Oppaker. De forhandler merkerne Knaus, Polar, Solifer, Adria og Weinsberg.

Et viktig valg

En campingvogn eller bobil er en investering som har stor innvirkning på din feriehverdag i mange år fremover. Knaus har 30 års erfaring i bransjen, og vi vet hva som er viktig ved valg av ny campingvogn.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om Knaus, eller noen av våre andre merker, avslutter Nordhagen.

Thor Kristian Nordhagen

Daglig leder

Vis telefon
920 13 549
Vis epost

Espen Hansen

Selger

Vis telefon
95025034
Vis epost

Roy Ottersen

Selger

Vis telefon
909 12 165
Vis epost