Ny LIVE-modell fra Knaus

Perfekt for familien

Alkove, delintegrert og nå endelig som helintegrert. Knaus kompletterer L!VE-serien med den nye helintegrerte familiebobilen Knaus L!VE I.

For to år siden lanserte Knaus den nye serien L!VE. Serien skulle være en ny innstegsserie og ble lansert med tre ulike modeller: alkovevarianten LIVE Traveller, den halvintegrerte LIVE TI og LIVE Wave - en halvintegrert variant med senkeseng. Nye LIVE I er den første helintegrerte modellen, og kompletterer dermed LIVE-serien.

Som de andre modellene i serien er nye LIVE I lavt priset, godt utstyrt og lett gjenkjennelig med de blå designelementene i eksteriøret. Med sine mange sengeplasser er det også et godt alternativ for den som skal på tur med familien.

Både 700 MEG- og 650 MEG-versjonen av Knaus nye familiebobil er utstyrt med to enkeltsenger i hekken (foto: Knaus)

Soveplass til seks

Med hele seks soveplasser er det mulig å ta med seg familien på tur i nye Knaus L!VE I. Bakerst i bilen finner du et romslig soverom med to enkle senger, og lenger frem i bilen finner du en dobbelsenkeseng hengende i taket. Den 150 cm brede senkesengen er lokalisert over førersetene, og senkes ikke lengre ned enn at det er mulig å benytte seg av både sittegruppen og senkesengen samtidig. I tillegg er det mulig å gjøre om sittegruppen i midten av bilen til ytterligere to soveplasser om natten.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne!

Rundt bordet i den nye helintegrerte LIVE-bobilen er det plass til både venner og familie (foto: Knaus).

God plass til både folk og bagasje
Begge de tilgjengelige versjonene av Knaus L!VE I er utstyrt med en stor sittegruppe med to sittebenker og et bord som kan utvides slik at det blir plass til seks. I fart er bilen derimot bare godkjent for fire. Dersom man ønsker det kan bilen også bestilles med en L-formet sittegruppe og et bord som kan justeres i høyden.

På førersiden av bobilen finner du en garderobe, som sammen med garasjen under sengene i hekken gir deg mye lagringsplass. I tillegg til garderobe og garasje, er det flere former for oppbevaringsløsninger som takskap og hyller rundt om i bilen. Dette gjør at du kan ta med deg alt du trenger på tur, uten å føle på at bilen er rotete og overfylt.

Kjøkkenet i LIVE I er utstyrt med tre plater, vask, godt med oppbevaringsplass og den største versjonen kan fås med større kjøleskap (foto: Knaus).

Ulike kjøkken og baderomsløsninger
I den største versjonen - 700 MEG - finner du kjøkkenet på førersiden, mens i den mindre 650 MEG er kjøkkenet lokalisert på passasjersiden av bilen. Kjøkkenet er i begge modellene stort og med god skapplass. Komfyren er utstyrt med tre bluss, og i tillegg finner du vask og et 142-liters kjøleskap. Fordi bilen er noe lengre - og fordi kjøkkenet ligger på motsatt side - er kjøkkenet i 700 MEG noe større enn i den mindre 650 MEG. Den største modellen kan også leveres med et større kjøleskap på hele 177 liter.

På motsatt side av bilen fra kjøkkenet finner du et elegant bad utstyrt med speil, vask, toalett og dusj. I den største versjonen er badet noe større, og dusjen er lokalisert i et eget avlukke.

Det nye tilskuddet i LIVE-serien kommer til to ulike størrelser, der en halvmeter i lengde skiller den største og minste størrelsen (foto: Knaus)

Leveres i to størrelser
Den nye modellen i L!VE serien leveres i to ulike størrelser, 650 MEG på 6,49 meter og 700 MEG på 6,99 meter. Begge rommer soveplass til seks, og har en tillatt totalvekt på 3500 kilo, noe som betyr at begge de to versjonene kan kjøres av førere som bare har førerkort for klasse B. Forskjellen mellom de to størrelsene kommer tydeligst frem i lokalisering og utforming av bad og kjøkken, der 700 MEG skiller seg fra den noe mindre 650 MEG ved at kjøkken og bad er noe større og er lokalisert på motsatt side av bilen.