Vi er på jakt etter brukte enheter!

Skal du selge bobil eller campingvogn?

Dersom du har planer om å selge din bobil eller campingvogn bør du ta en titt her. Vi kjøper gjerne enheten av deg, eller vi kan selge den for kommisjon. Ta kontakt ved interesse.

Vi er stadig på jakt etter nye enheter til vårt bruktlager. Har du planer om å selge din bobil eller campingvogn anbefaler vi derfor at du tar kontakt med oss. Vi tar i mot alle henvendelser for kjøp eller salg for kommisjon, og avgjør i hvert enkelt tilfelle om vognen eller bobilen er interessant for oss.

Kommisjon: Ved kommisjon avtaler vi en pris som kunden skal ha for enheten, legger på den fortjenesten vi skal ha og skriver en avtale på dette. Kunden får oppgjør når enheten er solgt til sluttkunde.

Kjøp:
Ved kjøp av bobil eller vogn plukker vi ut de mest interessante og lettsolgte enhetene til vårt bruktlager. Dette tar vi en vurdering på i hvert enkelt tilfelle, i henhold til hva vi allerede har på lager.

Ved interesse ta kontakt med

Thor Kristian Nordhagen

Daglig leder

Vis telefon
920 13 549
Vis epost

Espen Hansen

Selger

Vis telefon
95025034
Vis epost

Roy Ottersen

Selger

Vis telefon
909 12 165
Vis epost

Komplett leverandør

Tekno Maskin er en komplett caravanforhandler som selger både nye og brukte vogner og bobiler. Vi er offisiell forhandler av merkene Knaus, Adria, Solifer, Polar og Weinsberg. Vårt produktspekter favner fra den helt enkle campingvognen, til bobiler i millionklassen. Vi har også en rikholdig utstyrsbutikk med alt du trenger til campingferien og eget verksted.