Adria Astella:

Slipper naturen inn i vogna

Med den nye og innovative Adria Astella, kan du slippe vårluft og sommervind inn i vogna. Den nye luksusvogna fra Adria er utstyrt med patenterte panoramadører, som slipper naturen inn i vogna og gjør at den allerede store vogna føles enda større og luftigere.

Hvert eneste år lanseres spennende campingnyheter i caravanbransjen, men med sine innovative panoramadører er Adria Astella en av årets mest spennende nyheter. Den slovenske produsenten innehar posisjonen som Norges nest mest solgte campingvognmerke de siste årene, og er således godt kjent blant campingglade nordmenn.

Sittegruppen i den romslige stuen i vognen kan om natten benyttes som soveplasser. I tillegg til et privat soverom, er den største av vognene også utstyrt med køyesenger som gir soveplasser til seks personer (foto: Adria).

Innovativ luksus - et sted mellom vogn og bolig
Adria har lang erfaring med å produsere både villavogner ment for en mer statisk tilværelse, og tradisjonelle campingvogner i luksusklassen. Den nye Astella representerer det beste fra begge tradisjoner, og er utstyrt med flere elementer kjent fra merkets villavogner.

Den nye luksusvognen fra Adria er bredere og lengre, er innredet mer som et tradisjonelt hjem enn de fleste campingvogner og bobiler her, og har har panoramavinduer og -dører som slipper naturen inn i vogna.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne!

Store vinduer og panoramadører i glass gjør at grensene mellom innsiden av vognen og utendørs viskes ut (foto: Adria).

Glidende overganger mellom inne og ute
Et av elementene Adria har hentet fra erfaringene med å produsere villavogner er panoramadørene i den nye Astella-serien. De eksklusive og patenterte panoramadørene i vognen skaper en glidende overgang mellom stuen inne i vognen, og verden utenfor, og gjennom de store panoramavinduene og -dørene oppleves den allerede store vogna som enda større og luftigere.

Til tross for størrelsen er Astella ment til å være mobil. Med et aerodynamisk skror kan du hekte vogna på bilen og flytte etter vær, ønske og sesong (foto: Adria).

Luksushjem på hjul
Til tross for størrelsen og luksusen som skaper en følelse av et ekte hjem, er nye Adria Astella ment for å være mobil. I prosessen med å skape eksteriøret i vognen ble en flyprodusent engasjert for å sørge for et aerodynamisk skrog. Slik blir Adrias nye luksusvogn en fritidsbolig i luksusklassen som kan flyttes når du måtte ønske, enten ønsker handler om et miljøskifte eller fordi sesongen nærmer seg slutten.

Den nye vognen fra Adria er innredet nærmest som en liten leilighet, med klart inndelte soner og rom. Rundt bordet i den største versjonen kan du samle hele seks personer til middag.

Designerkjøkken
At merket har hentet inspirasjon fra sin produksjon av villavogner kommer spesielt godt frem i måten vognen er inndelt i ulike soner og rom. De ulike sonene i vognen er klart inndelt i stue, bad, soverom og et ekstra stort designerkjøkken. I den største versjonen av vognen er kjøkkenet innredet som en liten leilighet, med et spisebord der du kan samle hele seks personer til middag.

Astella fås kjøpt i ulike størrelser og versjoner tilpasset ulike brukere. Både par, familier og større grupper finner en vogn som passer deres behov (foto: Adria).

Ulike størrelser og versjoner
Den nye vognserien fra Adria leveres i tre ulike versjoner. Den minste vognen - 704 HP - er 7,6 meter lang og er ifølge merket perfekt for et par på tur. Vognen har - i tillegg til et stort kjøkken og bad - et privat soverom og en stor stue som hver er utstyrt med panoramadører som kan åpnes mot verden utenfor.

Versjonene som kalles 754 DP er 8,1 meter lang og er egnet for både et par og en familie med barn. Vognen er utstyrt med et privat soverom og en stor stue med panoramadører der sittegruppen blir til soveplasser om natten. Til sammen har vognen soveplasser til fire personer.

Den største vognen - 904 HP - er hele 9,5 metre lang og kan huse en gruppe på opptil seks personer. I tillegg til det private soverommet og soveplasser i stuen, er vognen utstyrt med en køyesengløsning som gir ekstra soveplasser. I denne vognen kan du ta med deg både familie og venner på tur.