Knaus går live:

Spennende bobilnyhet

Som en av svært få produsenter lanserer Knaus en splitter ny modellserie for 2018-sesongen. L!VE er en moderne og energisk innstegsserie, med tre spennende bobiler i sortimentet. Og best av alt? Alle modellene kan kjøres med vanlig førerkort.

Knaus Live, eller L!VE som produsenten selv skriver, er i første omgang tilgjengelig i tre ulike versjoner, med enda flere planløsninger og ulike utstyrsvarianter. Modellserien er lavt priset og generelt godt utstyrt.

Modellene Live TI, Live Wave og Live Traveller er lett gjenkjennelige med sporty, blå designelementer utvendige. Samtlige modeller har en tillatt totalvekt på 3.500 kg, og kan derfor kjøres med vanlig førerkort.

Den tyske caravanprodusenten Knaus er en av de mest suksessrike merkevarene i bransjen.

Bobil for to

Delintegrerte Live Ti har en klassisk og smidig interiørløsning, samt en god romfølelse takket være mye lys fra taklukene. Modellen fås i tre ulike planløsninger, og samtlige varianter er registrert for fire personer. Live Ti fås med to enkeltsenger eller en dobbeltseng bak, og er en utmerket bobil for par som ønsker å teste bobiltilværelsen for første gang.

Live er en innstegsserie basert på verdiene energisk, ung, moderne og aktiv.

Familiemodellen

Alkovemodellen Live Traveller er en spennende nyhet, og et godt alternativ for familier i 2018. Modellen er en ekte familiebil, registrert for seks personer og med tre ulike planløsninger. Likt for samtlige planløsninger er alkoven over førerhuset, ellers fås Live Traveller med ulike sengeløsninger bak. Alkoven tilbyr en full dobbeltseng, som raskt kan omdannes til et lekeområde for barna.

I sine egne produksjonslokaler utvikler Knaus møbler med perfekt ventilasjon og solid konstruksjon.

Den fleksible

Live Wave er en splitter ny, delintegrert modell med senkeseng og fire ulike planløsninger. Samtlige planløsninger har et stort, justerbart spisebord, romslige baderom og en senkeseng over sittegruppen som standard. Inkludert salongen gir Wave inntil seks sengeplasser, men har kun plass til fire personer i kjørbar stand. Modellen egner seg godt til par som både reiser alene, og sammen med familie eller venner.

Delintegrert eller integrert, eller kanskje en bobil med alkove? Knaus tilbyr det perfekte kjøretøy for de fleste behov.

Gunstig pris

Knaus omtaler selv Live-serien som en typisk innstegsserie, på grunn av den gunstige prisen. Til tross for den lave prisen er modellene godt utstyrt, med gode løsninger og moderne preg. Samtlige bobiler er basert på et Fiat Ducato chassis, med en 130 HK-motor og en lengde fra 596 cm til 752 cm.