Verkstedservice:

Tekno Maskin satser på ettermarked

Tilgang til gode verkstedtjenester blir en stadig viktigere faktor for norske bobil- og campingvogneiere. Forhandleren Tekno Maskin utfører alt innen service og reparasjon ved sitt eget verksted i Oppaker, og påpeker at service og ettermarked er alfa omega for å overleve i bransjen.

Tilgang til gode og effektive verkstedtjenester er svært viktig ved kjøp av bobil eller campingvogn.

– Som kunde hos oss ønsker vi at du skal få den beste oppfølging og service, sier Øystein Kristoffersen, servicesjef hos Tekno Maskin.

– Service og ettermarked er alfa omega i denne bransjen, og vi lever av fornøyde kunder.

Høy kompetanse

Verkstedet til Tekno Maskin i Oppaker utfører alt innen service og reparasjon på campingvogner og bobiler. Det er i dag 5 ansatte, alle med høy kompetanse. Verkstedet rommer 6 enheter innendørs, der tre av plassene har løftemulighet.

– Vi utfører service på stort sett alle merker, men fortrinnsvis våres egne merker, påpeker Kristoffersen.

Jan Erik Nordby jobber fast med Tekno Maskin sin egen servicebil. Tilbudet er svært populært blant forhandlerens kunder.

Utfører service på campingplassene

Tekno Maskin har også en ansatt ved verkstedet som jobber fast med selskapets egen servicebil.

– Servicebilen vår utretter alt av service og vedlikehold som kan utføres utendørs. Vi tar på oss oppdrag fra både enkeltpersoner og grupper.

For å bestille servicearbeid kontakt Tekno Maskin, ved Jan Erik Nordby, på telefon 480 66 195 eller teknomaskin@gmail.com.

Priser servicebil

  • Gasstest inkludert sertifikat: kr 750,-
  • Tetthetstest: kr 900,-
  • Tetthetstest Knaus, med sprøyting og protokoll: kr 2000,-
  • Service: kr 988,- per time
  • Kjøring: kr 10,- per kilometer

Fra venstre: Mekaniker Elvijs Minka, servicesjef Øystein Kristoffersen, mekaniker Yngvar Fossum og mekaniker Knut Johansen.

Viktig arbeid

Servicesjef Kristoffersen forteller at mye av det viktigste arbeidet som blir utført ved verkstedet er reparasjon av fuktskader og andre skader. Verkstedet utfører også mange reparasjon av kraner og varmesystemer.

– Det arbeidet vi gjør mest av i disse tider er gjennomgang av vogner og bobiler etter vinterlagring. Da tester vi utstyr, samt gjør utbedring av frostskader, justering av bremser og lignende for å sikre at kjøretøyet er klart til sesongen, forteller servicesjefen.

Anerkjente merkevarer

Tekno Maskin er en komplett caravanforhandler som selger både nye og brukte vogner og bobiler. Forhandleren er autorisert og tilbyr merkene Knaus, Adria, Solifer, Polar og Weinsberg.

Produktspekter favner fra den helt enkle campingvognen, til bobiler i millionklassen. Forhandleren har også en rikholdig utstyrsbutikk med alt du trenger til campingferien.