Hos Tekno Maskin finner du alltid et godt utvalg i nye vogner, både lette kjørevogner og gode vintervogner. Ta gjerne turen innom butikken vår! Vi hjelper deg med å finne det perfekte feriehuset på hjul tilpasset dine behov og ønsker!
Har du jobbet som bilmekaniker men vil gå litt andre veier? Kanskje dette er jobben for nettopp deg! Vi styrker vårt team, og søker etter en dyktig og handy mekaniker/tekniker til vårt verkstedteam på Oppaker.
Akkurat nå søker vi etter en dyktig og handy mekaniker/tekniker til vårt verkstedteam på Oppaker!
Norgesferie i campingvogn?
Med en campingvogn kan du feriere trygt, smart og rimelig i sommer. Ta med familien og alt du trenger i ditt eget feriehus på hjul, og spar miljøet ved å utforske lokale perler. Se vårt utvalg av nye og brukte, ferieklare campingvogner.
Solid, tysk bobil med god valuta for pengene
Carado har alt utstyret du forventer i en bobil og er det perfekte valget hvis du er på utkikk etter en pålitelig og velutstyrt bobil under 3,5 tonn.
Vurderer du å selge din campingvogn?
Dersom du har planer om å selge din campingvogn bør du ta en titt her. Vi kjøper gjerne enheten av deg, eller vi kan selge den for kommisjon. Ta kontakt ved interesse.
Ta årets ferie på hjul med Tekno Maskin og Rent Easy:
Nysgjerring på om bobillivet er noe for deg? Lei en bobil i sommer og ta med familien på tur. Mulighetene er mange – legg turen langs kysten eller lengre inn i landet, og bli kjent med nye kriker og kroker i vårt langstrakte land.
Som skapt for deg!
Det er ikke ofte Knaus gjør så store endringer som for 2022- sesongen. De nye Sport og Südwind modellene har fått et ansiktsløft, og campingfolka sør for Norge får også testet ut det elektriske ePower-systemet.
Oppdag den nye generasjonen Polar vogner
For modellåret 2022 får Polar vognene et designmessig løft med nydesignet eksteriør, moderne dekor med ny logo, høyere overskap og nytt tak.
Virtuell messe
Har du gått glipp av caravanmessen i Lillestrøm i september? Nå har du mulighet til å se 2022- modellene virtuelt!
På jakt etter frihetsfølelsen på hul?
Ta en titt på Skandinavias mest solgte vognmerke med nytt, inspirerende design. I 2021 satt Adria fokus på Adrora som har fått nye baklys, flere panoramavinduer og nye interiørlys. For 2022-sesongen kan vi forvente en renessanse av Alpina-serien.
Fleksible vogner med mye oppbevaringsplass:
Er det landveien og åpne landskap som kaller i sommer? Styr ferien din selv, reis etter sola eller når du får lyst til å oppleve noe nytt og spennende. Unike ferieturer for to eller for hele familien. Alt ettersom. Mange velger campinglivet fordi det er fleksibelt, opplevesesrikt og gir en følelse av frihet.
Ny kampanjemodell fra Knaus:
Den nye kampanjemodellen til Knaus inspirerer med unike kjøreegenskaper, eksplosiv drivkraft og meget god bokomfort. PLATINUM SELECTION gir deg en komplett utstyrt modell med rikelig standardutstyr.
Tekno Maskin har alt du trenger:
I et mobilt hjem får du den perfekte kombinasjonen av fremkomstmiddel og overnattingssted, der du hver kveld kan lade batteriene til nye eventyr. Hos oss kan du nå gjøre alle forberedelsene til årets sommerferie. Ta en titt på vårt spennende utvalg av bobiler og vogner, og sving innom utstyrsbutikken vår for å få tak i alt du trenger til sommeren - og litt til.
Vi er på jakt etter brukte enheter!
Dersom du har planer om å selge din bobil eller campingvogn bør du ta en titt her. Vi kjøper gjerne enheten av deg, eller vi kan selge den for kommisjon. Ta kontakt ved interesse.
Tips og råd:
Å kjøpe en bobil eller campingvogn for første gang kan være en utfordrende oppgave. Markedet kryr av ulike modeller, størrelser, prisklasser og planløsninger, men fortvil ikke. Her gir Pia Marian Hande hos Tekno Maskin i Oppaker sine beste tips og råd ved kjøp av brukt bobil eller vogn.
ADRIA:
Den slovenske vogn- og bobilprodusenten Adria viser seg å være stadig mer populær blant norske kunder. Ta turen innom Tekno Maskin for å se årets nyheter.
Helårsbruk:
Drømmer du om duggfrie ruter, klar sikt og en varm kupe når du skal på tur med bobilen om vinteren? Slik får du perfekt klima i bilen - uansett årstid.
Svensk bestselger:
I et tøft klima og røffe værforhold produserer svenske Polar et bredt utvalg av moderne campingvogner, skreddersydd for det nordiske markedet. Å ligge et steg foran er en viktig drivkraft hos Polar. Produsenten tester samtlige vogner i eget klimakammer og tilbyr dermed en av bransjens mest solide tetthetsgarantier.
Adria Astella:
Med den nye og innovative Adria Astella, kan du slippe vårluft og sommervind inn i vogna. Den nye luksusvogna fra Adria er utstyrt med patenterte panoramadører, som slipper naturen inn i vogna og gjør at den allerede store vogna føles enda større og luftigere.
Ny LIVE-modell fra Knaus
Alkove, delintegrert og nå endelig som helintegrert. Knaus kompletterer L!VE-serien med den nye helintegrerte familiebobilen Knaus L!VE I.
Balsam for sjela:
Gode samtaler rundt bålpannen, eller en spennende krimbok med bølgesuss i bakgrunnen - Campingtur er den perfekte måten å lade batteriene.
Tilbehøret til varme sommerdager:
Starten på årets sommer har – bokstavelig talt – vært strålende over hele landet. Planlegger du en sommer på hjul er det best å ha utstyret i orden – uansett om liker å reise fra sted til sted, eller om du trives best som fastcamper på campingplass. Her er våre 5 beste tips som sikrer sommerkosen.
Ta gasstest og tetthetskontroll før sommeren:
Med regelmessige tetthetskontroller og sjekk av gassutstyr i din bobil eller campingvogn, er du et godt stykke på vei for å forhindre at din neste ferie på hjul får en uheldig odør.
Tenk på dette når du kjøper bobil:
Å velge riktig bobil for ditt bruk er avgjørende for at campingopplevelsen skal bli optimal. Her gir vi deg våre beste tips og råd for riktig valg av bobil - enten du er en erfaren bobileier eller du skal kjøpe bobil for første gang.
Utfører service og alt av reparasjoner på vogn og bobil
Tilgang til gode verkstedtjenester er viktig for å kunne nyte bobil- og campinglivet fullt ut. Hos Tekno Maskin på Oppaker står syv høykompetente ansatte klare på verkstedet for å hjelpe deg, enten du skal få montert hydrauliske støtteben eller sørge for at bobilen er klar for vinteren.
Fem norske feriefavoritter:
Campingsesongen er i full gang og langs Norgeskysten ligger det by- og fjordperler på rekke og rad. Benytt sommerferien til å besøke noen av dem.
Slik velger du riktig:
Campinglivet er trendy som aldri før og stadig flere nordmenn ferierer nå i egen vogn. Men, hva slags modell bør man velge? Her gir vi deg våre beste tips og råd for valg av riktig campingvogn.
Praktisk og kompakt:
Korte helgeturer, opplevelsesreiser for to eller ferier med familien. En bybobil passer perfekt for deg som ønsker en funksjonell og kompakt bobil, som egner seg til bruk både sommer og vinter.
Familiefavoritten CaraOne:
Drømmer du om en praktisk familievogn til våren og sommerens eventyr? Da bør du ta en titt på Weinsberg CaraOne. Campingfavoritten fra Weinsberg er en prisvennlig og pålitelig følgesvenn for både små og store familier.
Vekst i 2018:
Caravanbransjen kan juble over rekordsalg av bobiler for fjerde år på rad, og det er ingen tvil om at stadig flere nordmenn har fått øynene opp campingtilværelsen. I 2018 ble det registrert 4166 nye bobiler i Norge, en økning på 14,8% sammenlignet med 2017.
Moderne og dynamisk:
Adrias Sonic er en bobil designet rundt måten du bruker den på, med rene linjer, form og funksjon. Nytt for 2019-sesongen er den nye "Open Salon"-planløsningen som gir ny fleksibilitet og romfølelse innvendig.
Fleksible Sport og lette Travelino:
Om du planlegger en romantisk tur for to eller opplevelser for hele familien har Knaus en vogn som passer akkurat ditt behov. Bli bedre kjent med modellene Sport og Travelino som danner de perfekte kulissene for din neste ferie.
Knaus gir deg muligheten:
Delintegrert? Integrert? Eller kanskje en bobil med alkove? Knaus tilbyr det perfekte kjøretøy for de fleste behov, fra kompakte modeller til romslige linere. Velg mellom et bredt utvalg av ulike planløsninger og mange ulike utstyrsalternativer. Dette er friheten du alltid har lengtet etter.
Se årets bobilnyhet fra Weinsberg:
Weinsberg er et relativt nytt merke, som nå er på veg opp og frem i det norske caravanmarkedet. I år lanserer de nyheten CaraSuite, en perfekt innstegsmodell for deg som er på jakt etter din aller første bobil.
Stor kjøpsguide:
Glem gamle myter. Bobil er trendy, og stadig flere nordmenn fra alle deler av landet er nå på bobiljakt. Her gir vi deg våre beste tips og råd for riktig valg av bobil.
Sesongens største nyheter:
Det er ny sesong for caravanbransjen og årets største nyheter er endelig avduket. Kunder som vurderer ny bobil eller vogn kan blant annet glede seg over ny teknologi, oppgradert design, luftig interiør og en rekke spennende spesialutgaver.
Se 2019-nyhetene fra Knaus:
Drømmer du om en kraftig tungvekter, bør du ta en titt på nye Knaus Van Ti Plus. Bobilnyheten fra Knaus er den første som noen sinne er bygget på MAN TGE chassis. Knaus lanserer også en rekke andre spennende nyheter for sesongen.
Opplev mer med Adria bobil:
Adria er det tredje mest solgte bobilmerket i Europa. Med sitt brede utvalg av ulike modeller med god kvalitet, pålitelighet og holdbarhet er bobilene designet for å garantere topp ytelse og komfort. Bobilene blir produsert i et av Europas ledende og topp moderne anlegg.
Sportslig vogn fra Adria
Med et bredt utvalg av modeller, vil alle campingentusiaster finne en Adria-campingvogn som dekker sitt behov. Hver eneste vogn er designet for å sikre topp ytelse og høy kvalitet. Ser du etter en sportslig vogn med nytt design. Da er Adria Action vognen for deg.
Verkstedservice:
Tilgang til gode verkstedtjenester blir en stadig viktigere faktor for norske bobil- og campingvogneiere. Forhandleren Tekno Maskin utfører alt innen service og reparasjon ved sitt eget verksted i Oppaker, og påpeker at service og ettermarked er alfa omega for å overleve i bransjen.
Stadig mer populært:
Det er ingen tvil om at stadig flere nordmenn har fått opp øynene for bobil og campingvogn, og 2017 ble nok et rekordår for bransjen. I løpet av fjoråret ble det registrert hele 3.630 nye bobiler og 2.882 nye campingvogner i Norge.
Oppdag mer med Solifer bobil:
Uansett hvilke eventyrlige opplevelser du legger opp til, har Solifer kjøretøyet som passer for deg. Produsenten designer bobiler spesielt utviklet for nordisk klima - med god isolering, praktiske planløsninger og mye komfort. Solifer er dessuten ett av de mest prisgunstige bobilmerkene i Norge.
Knaus går live:
Som en av svært få produsenter lanserer Knaus en splitter ny modellserie for 2018-sesongen. L!VE er en moderne og energisk innstegsserie, med tre spennende bobiler i sortimentet. Og best av alt? Alle modellene kan kjøres med vanlig førerkort.
Prisbelønt og praktisk:
En kompakt og praktisk grill er den perfekte følgesvenn på tur. Cobbs unike griller har prisbelønt design, er enkle å ta med seg og lette å rengjøre. Grillene kan brukes på de fleste overflater, og med Cobbs praktiske tilbehør blir du enkelt kongen av turgrillen i høst.
Adria Adora:
Er du på jakt etter en lys, moderne og romslig campingvogn? Adria Adora er en prisbelønt vognserie, fra et av Nordens ledende varemerker. Med sitt særegne panoramavindu og unike løsninger er Adora en lekker multivogn, egnet til bruk både sommer og vinter.
Frihet i bevegelse:
Den tyske caravanprodusenten Knaus er en av de mest suksessrike merkevarene i bransjen. – Alle som er på utkikk etter en ny campingvogn vil finne en Knaus som dekker sitt behov, forteller Thor Kristian Nordhagen, daglig leder i Tekno Maskin AS.
Ny bobilserie med suverent interiørdesign:
Adrias nye Sonic serie ble nylig annonsert som en av få vinnere i den prestisjetunge kåringen ”European Innovation Award 2017.” Den splitter nye bobilserien hedres for sitt utsøkte interiørdesign.
Banebrytende i sin bransje:
Knaus Travelino veier kun 650 kg, er laget av kompositt og er ca. 30% lettere enn vanlige campingvogner! Knaus møter dermed fremtidens krav til bedre materialvalg og lavere egenvekt. Vognen byr også på en rekke andre teknologiske nyvinninger.
Kontroller forbruket via mobiltelefonen:
EFOY er ledende på markedet innen brenselcelle-teknologi for fritidsbruk. I forbindelse med deres 10års jubileum lanserer de en ny app-funksjon, som enkelt lar deg kontrollere strømforbruket i bobilen via smarttelefon eller nettbrett.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Som de aller fleste nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for at du skal få en optimal brukeropplevelse. Vi kommer ikke til å lagre eller behandle opplysninger med mindre du gir samtykke til dette. Unntaket er nødvendige informasjons-kapsler som sørger for grunnleggende funksjoner på nettsiden.

Vær oppmerksom på at blokkering av enkelte informasjonskapsler kan påvirke hvilket innhold du ser på siden. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Under kan du se hvilke informasjonskapsler (cookies) vi bruker og hvordan du administrerer dem:

Nødvendige cookies

Sikrer grunnleggende funksjoner, nettstedet vil ikke kunne fungere optimalt uten slike informasjonskapsler. Disse er derfor vurdert som nødvendige og lagres automatisk uten foregående samtykke.

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.

Disse informasjonskapslene gir oss innsikt og forståelse av hvordan nettsiden vår brukes av besøkende. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics som blant annet kan fortelle oss hvor lenge en bruker oppholder seg på siden eller hvilken side man kommer fra. Informasjonen vi henter er anonymisert.

Ved å huke av for denne tillater du bruk av tredjeparts-informasjonskapsler, som gjør at vi kan tilpasse innhold basert på det som engasjerer deg mest. Disse hjelper oss å vise skreddersydd innhold som er relevant og engasjerende for deg, for eksempel i form av annonser eller reklamebanner.

Tredjepartsinformasjonskapsler settes av et annet nettsted enn det du besøker, for eksempel Facebook.