Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
IMG_7366.JPG
Gytis Mileris
Mekaniker 
IMG_7365.JPG
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Uteservice

I tillegg til verkstedet i Oppaker har Tekno Maskin AS en egen servicebil som utfører service og vedlikeholdsarbeid ute på campingplasser. Vi utfører jobber på alle merker.

Servicebilen vår utretter alt av service og vedlikehold som kan utføres utendørs. Vi tar på oss oppdrag fra både enkeltpersoner og grupper. For å bestille servicearbeid kontakt Tekno Maskin, ved Jan Erik Nordby, på telefon 480 66 195 eller teknomaskin@gmail.com

  • Gasstest
Alle vogner og bobiler anbefales å testes en gang per år ved bruk av gassanlegg. Pris for gasstest inkludert sertifikat er kr 750.  Deler og forbruksmateriell kommer i tillegg.

  • Tetthetskontroll
Fuktskader regnes som en av de største truslene mot din bobil eller campingvogn. Vi utfører tetthetskontroll på alle typer vogner og bobiler. Pris for tetthetstest er kr 900. 

  • Øvrig service
Vi utfører øvrig service og reparasjon på alle typer vogner og bobiler. Pris for servicearbeid er kr 988 per time. Deler og forbruksmateriell kommer i tillegg og må være tilgjengelig. 

  • Kjøring
Kostnader ved kjøring fordeles på antall kunder. Minstepris er kr 300 hvis andre avtaler ikke er inngått av selger. Øvrig pris for kjøring er kr 10 per kilometer t/retur. 

  • Tetthetstest Knaus med sprøyting og protokoll
Gjelder vogner med fabrikkgaranti. Det må være mulig å komme til under hele vognen for at jobben skal kunne utføres. Pris kr 2000.