Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
IMG_7366.JPG
Gytis Mileris
Mekaniker 
IMG_7365.JPG
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Knaus bobil

Den tyske caravanprodusenten Knaus er en av de mest suksessrike merkevarene i bransjen, og preges av mangfold, oppfinnsomhet, kvalitet og erfaring. Produsenten tilbyr moderne bobiler, fordelt over et bredt spekter av ulike modellserier.

Delintegrert eller integrert, eller kanskje en bobil med alkove? Knaus tilbyr det perfekte kjøretøy for de fleste behov, fra kompakte modeller til romslige linere. Man kan velge mellom et bredt utvalg av ulike modeller, enda flere planløsninger og mange ulike utstyrsalternativer. Dette er friheten du alltid har lengtet etter. 

 > Se oversikt over våre bobiler på lager
 > Kontakt oss for mer informasjon om de ulike modellene

Solid utvalg
Knaus har nærmere 30 års erfaring innen utvikling, design og produksjon av bobiler. Modellseriene VAN TI, VAN TI PLUS, L!VE TI, SKY TI, L!VE WAVE, SKY WAVE, VAN I, L!VE I og SUN I har Knaus en bobil for enhver smak. Alle modellene byr på utmerket håndverk og et attraktivt pris-ytelse-forhold. Knaus tilbyr også bybobilene BOXSTAR, BOXLIFE og BOXDRIVE.

Kvalitet
I sine egne produksjonslokaler utvikler Knaus møbler med perfekt ventilasjon, og omfattende konstruksjon. Toppmoderne karosseriteknologi gir maksimal stabilitet, minimal vekt og optimal holdbarhet, for en trygg og komfortabel reise. For at du skal kunne stige ut i godt humør etter mange hundre kilometer på veien, bruker Knaus i sine helintegrerte modeller Grammer Luxury-seter som standard. Ønsker du enda mer komfort, kan du også velge Super-Luxury-varianten.

100% funksjonell
Knaus er eksperter på funksjonelle løsninger. Bak serviceluken i bobilene har Knaus plassert en patentert service-boks. Den kombinerer ferskvannstilførsel, tappekranene for ferskvann, avløpsvann og fyrkjelen, samt en 230V strømforsyning. De ekstra luftekanalene for ventilasjon av frontruten i de integrerte modellen, og det smarte, romslige badet beviser at Knaus er en produsent som tenker fremover.

Kataloger:
 > Produktkatalog Knaus delintegrerte bobiler 2021
 > Produktkatalog Knaus helintegrerte bobiler 2021
 Produktkatalog Knaus bybobiler 2021