Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
Gytis Mileris
Mekaniker 
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Solifer bobil

Uansett hva slags ferie du er på jakt etter, har Solifer kjøretøyet som passer for deg. Den finske produsenten designer bobiler spesielt utviklet vårt nordiske klima med god isolering, praktiske planløsninger og mye komfort.

Den finske bobil- og vognprodusenten Solifer er kanskje mest kjent for sine vinterisolerte campingvogner, spesielt utviklet for det nordiske markedet. Men produsenten tilbyr også bobiler som tilfredsstiller minst like høye krav til kvalitet og isolering

12 års tetthetsgaranti
Solifer har mer enn 50 års erfaring innen utvikling og produksjon av bobiler. I dag bygges alle modellene i Tyskland, med flott design og solid konstruksjon. Produsenten er dessuten en av få merkevarer i bransjen som tilbyr hele 12 års tetthetsgaranti, dette gjelder modellene Camp, Emotion og Finlandia. Solifer er også blant de mest prisgunstige bobilmerkene på det norske markedet.

 > Se oversikt over våre bobiler på lager
 > Kontakt oss for mer informasjon om de ulike modellene

Funksjonelle og pålitelige
Med modellseriene Action, Traveling, Camp, Emotion og Finlanda tilbyr Solifer solide bobiler for ulike behov. Uansett hvilke eventyrlige opplevelser du legger opp til, har Solifer konstruert en bobil som passer for deg. Produsenten fokuserer på enkle, funksjonelle og pålitelige kjøretøy. For 2018-sesongen har produsenten også lansert en splitter ny bybobil, Solifer Camp. 

Fem ulike modellserier
Solifer Action er en prisvennlig modellserie, med robuste bobiler som tåler all slags vær. Solifer Traveling er det nyeste tilskuddet i Solifer-familien, og egner seg godt til både førstegangskjøpere og erfarne bobilister. Solifer Camp kjennetegnes av en nedfellbar dobbeltseng over sittegruppen. Dette er en perfekt modell for deg som trenger mange soveplasser. Solifer Emotion er en velutstyrt serie av delintegrerte bobiler, modellene byr på en stor og praktisk lasteluke, samt gode sengeløsninger. Finlandia er en helintegrert modellserie, med glassfiberforsterkede tak og gulv, som beskytter mot skader fra vær og vind. De store vinduspartiene i førerhuset gir fremragende sikt, også for passasjerene i baksetet.

Kataloger:
 > Produktkatalog Solifer bobil og bybobil 2019
 > Prisliste Solifer bobil og bybobil 2019