Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
IMG_7366.JPG
Gytis Mileris
Mekaniker 
IMG_7365.JPG
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Weinsberg bobil

Weinsberg er et utmerket innstegsmerke, perfekt for deg som er på jakt etter din første bobil. Hver eneste modell representerer et resultat av flere tiår med erfaring og innovative optimaliseringer. Alltid klar til å følge deg på dine eventyr, for å forvandle din reise til en drømmeferie.

Tyske Weinsberg er et moderne merke produsert av KnausTabbert konsernet, med et bredt sortiment innen bybobiler, alkove- og delintegrerte bobiler. Med modellseriene CaraCompact, CaraLoft, CaraHome, Edition (Pepper) og nye CaraSuite, samt bybobilene CaraBus og CaraTour, har Weinsberg en bobil for de fleste behov.

 > Se oversikt over våre bobiler på lager
 > Kontakt oss for mer informasjon om de ulike modellene

Rimelige fritidskjøretøy
Weinsberg leverer alt fra små biler best egnet for 2 personer, til store modeller med plass til 8 personer. I 45 år har produsenten utviklet stilfulle, holdbare og rimelige fritidskjøretøy for hele familien. Alle modeller er det perfekte utgangspunktet for en vellykket ferie. Weinsberg byr på et tiltalende interiør med smarte løsninger, solid byggekvalitet og gode priser. 

Pålitelig følgesvenn
Det finnes mange grunner til å reise, men ett spesifikt ønske danner et felles grunnlag hos de fleste campere. Et ønske om å skape felles opplevelser med mennesker som betyr noe. Weinsbergs filosofi er at det trengs mer enn en sterk merkevare for å levere en fantastisk ferie. Du trenger en pålitelig følgesvenn - som hjelper deg å oppdage verden. For å oppnå dette produserer Weinsberg stilige, robuste og rimelige kjøretøy til dine feriebehov.

Familievennlig
De moderne bobilene er fleksible, pålitelige og svært familievennlige. Maskoten Willi Weinsberg er en ekte caravanløve, og en følgesvenn på ethvert eventyr. Produsenten tilbyr egne Willi Weinsberg bildebøker og aktivitetsbøker for barn, perfekt underholdning i kjedelige stunder. Og den eksklusive CaraKids utstyrspakken gjør din CaraHome-bobil til et paradis for barna. 

Kataloger
 > Produktkatalog Weinsberg bobil 2021
 > Produktkatalog Weinsberg bybobil 2021