Kontakt Tekno Maskin AS

20180531_151238-2-.jpg
Pia Marian Hande
Butikk / Ettermarked 
IMG_7366.JPG
Gytis Mileris
Mekaniker 
IMG_7365.JPG
Joakim Harstad
Mekaniker 
Knut-Johansen-Mekaniker--2-.JPG
Knut Johansen
Mekaniker 
Yngvar-Fossum-Mekaniker--2-.JPG
Yngvar Fossum
Mekaniker 
Jan-Erik-Nordby-Mekaniker--Servicebil--2-.JPG
Jan Erik Nordby
Mekaniker/ Servicebil 
Espen-Hansen-Tekno-Maskin.jpg
Espen Hansen
Selger 
Roy-Ottesen-Selger--2-.jpg
Roy Ottesen
Selger 

Chat via Facebook

Weinsberg campingvogn

Weinsberg er tyske KnausTabberts suverene innstegsmerke. Weinsberg er et ungdommelig alternativ med komfortable og rimelige campingvogner, med stort fokus på barnefamilier og en aktiv livsstil.

Med modellseriene CaraOne, CaraTwo og nye Edition (Ice) har Weinsberg moderne campingvogner for de fleste behov. Vognene byr på romslige kjøkken med store vindu, elegante og praktiske baderom, samt et koselig oppholdsrom med en behagelig sittegruppe.

 > Se oversikt over våre campingvogner på lager
 > Kontakt oss for mer informasjon om de ulike modellene

Enkle å håndtere
Takket være gode kjøreegenskaper og fremragende aerodynamikk er vognene stabile på veien, og enkle å håndtere. CaraOne er den perfekte familievogn, CaraTwo er en særegen designvogn med retropreg og Edition (Ice) er en optimal vogn for helårsbruk, selv i svært kaldt vintervær. Campingvognene fra Weinsberg har inntil 8 sengeplasser, som gir god plass til både familie og venner.

Et paradis for barna
De stilrene campingvognene er både fleksible, pålitelige og svært familievennlige. Maskoten Willi Weinsberg er en ekte caravanløve, og en følgesvenn for ethvert eventyr. Produsenten tilbyr egne Willi Weinsberg bildebøker og aktivitetsbøker for barn, perfekt underholdning i kjedelige stunder. CaraKids utstyrspakken gjør dessuten din CaraOne- eller CaraTwo campingvogn til et paradis for barna.

Felles opplevelser
Det finnes mange grunner til å reise, men ett spesifikt ønske danner et felles grunnlag hos de fleste campere. Et ønske om å skape felles opplevelser med mennesker som betyr noe. Weinsbergs filosofi er at det trengs mer enn en sterk merkevare for å levere en fantastisk ferie. Du trenger en pålitelig følgesvenn - som hjelper deg med å oppdage verden. For å oppnå dette produserer Weinsberg prisvennlige, stilige og robuste campingvogner til dine feriebehov.

Kataloger:
 > Produktkatalog Weinsberg campingvogn 2021