Adria bobil

Adrias kjøretøy er kjent for pålitelighet, holdbarhet og høy kvalitet. Et bredt utvalg av ulike modeller produseres i et av Europas ledende, toppmoderne anlegg og hver eneste bobil er designet for å garantere topp ytelse og komfort.

Med modellseriene Sonic, Matrix, Coral, Coral XL og Compact har Adria en bobil for de fleste behov. Dette både integrerte modeller, halvintegrerte modeller, alkovebiler, crossover og kompakte bobiler, i tillegg til campingvogner og bybobilene Twin 640 og 600. Den slovenske produsenten har designet fritidskjøretøy i over 50 år, og tilbyr hele 7 års garanti mot vanninntrenging.

7 års fuktgaranti

Adrias egen “Comprex”-konstruksjon kombinerer polye sterens fuktsperrende egenskaper med slitestyrken hos tre og polyuretan. Karosseriets struktur er sterkere og stødigere, for optimal ytelse og bedre isolering. Bobiler fra Adria leveres nå med 7 års fuktgaranti som standard, noe som speiler den unike konstruksjonens overlegne egenskaper.

Markedsledende i Europa

Ethvert Adria-kjøretøy er designet for topp ytelse. Alle komponenter er nøye designet, testet og utviklet for å garantere komfort, sikkerhet og glede når du er ute på eventyr. Produsenten tilbyr et komplett utvalg av produkter tilpasset det skandinaviske klimaet, og bobiler fra Adria leveres med en garanti som er best i sin klasse. Produsenten har et nettverk som inkluderer over 450 ulike Adria-forhandlere, både innen- og utenfor Europas grenser. Adria støttes også av en reservedeltjeneste og kundetjeneste i verdensklasse.

Intelligent design

Adria byr på et bredt utvalg av ulike sengeløsninger, med optimerte dimensjoner og bekvemme madrasser. Uansett hvilken modell eller planløsning du velger får du alltid en moderne innredning, et praktisk kjøkken med integrerte funksjoner og baderom med hotellstandard. Alle modellene har optimert og fleksibel oppbevaring.