Adria campingvogn

Med et bredt utvalg av modeller, vil alle campingentusiaster finne en Adria-campingvogn som dekker sitt behov. Hver eneste vogn er designet for å sikre topp ytelse og høy kvalitet. Alle komponenter er nøye utviklet og testet for å garantere sikkerhet, komfort og glede på din reise.

Adria har designet og produsert fritidskjøretøy i over 50 år. Campingvognene er utviklet for å gi nytelse, og for å ha lang levetid. Modellseriene Alpina, Adora, Action, Altea og Aviva produseres i ett av Europas ledende anlegg, støttet av et omfattende profesjonelt forhandlernettverk.

Detaljene teller

I en campingvogn er alle detaljer avgjørende, og hver centimeter teller. Adria produserer de fleste møblene til sine campingvogner selv, og kvalitetskontrollerer produksjonen av kjøretøyene under hele prosessene. Adria tilbyr også en rekke unike løsninger, som Smart Kitchen, ergonomiske baderom i hotell-stil, et bredt utvalg av sengeløsninger, optimal og fleksibel lagring og Adrias unike panorama-takvindu.

Unikt panoramavindu

Adria er i dag et av Nordens ledende varemerker i caravanmarkedet. Produsenten tilbyr et komplett utvalg av produkter tilpasset det skandinaviske klimaet. Adria tilbyr blant annet det største og mest avanserte panorama-takvinduet på markedet, med innebygde detaljer. Alle vinduer og dører i campingvognene er integrert i karosseriet for optimalt naturlig lys, ventilasjon, privatsfære og sikkerhet.

Solid nettverk

Adrias produkter leveres med en garanti som er best i sin klasse, med et nettverk på over 400 profesjonelle Adria-forhandlere, både innen- og utenfor Europas grenser. Forhandlernettet støttes også av en reservedeltjeneste og kundetjeneste i verdensklasse. Produktene er intelligent designet og prisbelønnet. Bygd for å prestere, bygd for å holde.