Knaus bobil

Den tyske caravanprodusenten Knaus er en av de mest suksessrike merkevarene i bransjen, og preges av mangfold, oppfinnsomhet, kvalitet og erfaring. Produsenten tilbyr moderne bobiler, fordelt over et bredt spekter av ulike modellserier.

Delintegrert eller integrert, eller kanskje en bobil med alkove? Knaus tilbyr det perfekte kjøretøy for de fleste behov, fra kompakte modeller til romslige linere. Man kan velge mellom et bredt utvalg av ulike modeller, enda flere planløsninger og mange ulike utstyrsalternativer. Dette er friheten du alltid har lengtet etter.

Solid utvalg

Knaus har nærmere 30 års erfaring innen utvikling, design og produksjon av bobiler. Modellseriene VAN TI, VAN TI PLUS, L!VE TI, SKY TI, L!VE WAVE, SKY WAVE, VAN I, L!VE I og SUN I har Knaus en bobil for enhver smak. Alle modellene byr på utmerket håndverk og et attraktivt pris-ytelse-forhold. Knaus tilbyr også bybobilene BOXSTAR, BOXLIFE og BOXDRIVE.

Kvalitet

I sine egne produksjonslokaler utvikler Knaus møbler med perfekt ventilasjon, og omfattende konstruksjon. Toppmoderne karosseriteknologi gir maksimal stabilitet, minimal vekt og optimal holdbarhet, for en trygg og komfortabel reise. For at du skal kunne stige ut i godt humør etter mange hundre kilometer på veien, bruker Knaus i sine helintegrerte modeller Grammer Luxury-seter som standard. Ønsker du enda mer komfort, kan du også velge Super-Luxury-varianten.

100% funksjonell

Knaus er eksperter på funksjonelle løsninger. Bak serviceluken i bobilene har Knaus plassert en patentert service-boks. Den kombinerer ferskvannstilførsel, tappekranene for ferskvann, avløpsvann og fyrkjelen, samt en 230V strømforsyning. De ekstra luftekanalene for ventilasjon av frontruten i de integrerte modellen, og det smarte, romslige badet beviser at Knaus er en produsent som tenker fremover.