Knaus campingvogn

Knaus har mer enn 50 års erfaring innen utvikling og produksjon av campingvogner, og er blant de mest suksessrike merkevarene i bransjen. Vognene byr på en kombinasjon av brukervennlighet og design, helt uten sidestykke.

Uansett om du er på utkikk etter en kompakt vogn for to, et romslig designikon eller en sporty vogn med ekstra mye lasterom - har Knaus en campingvogn som dekker ditt behov. Fra den ultralette Travelino til den klassiske Südwind. Du kan velge din egne, personlige favoritt fra en rekke ulike modeller, enda flere planløsninger og mange ulike utstyrsalternativer.

Praktiske løsninger

Uavhengig av hvilken modell du velger, takler en campingvogn fra Knaus feriehverdagen på en utmerket måte. Alle skuffer lar seg trekke langt ut, slik at du enkelt kan komme til oppbevaringsrommene under sengene. Det er også montert en liten LED-lampe i klesskapene for at du alltid skal finne det du er på jakt etter. På Knaus-fabrikkens eget snekkerverksted lages det også solide møbler med perfekt ventilering.

Fem ulike modellserier

Mangfold, dynamikk, oppfinnsomhet, kvalitet og erfaring over flere generasjoner - dette er typiske kjennetegn for den tradisjonsrike merkevaren. Knaus tilbyr mer enn 30 ulike planløsninger, fordelt over 6 ulike modellserier, Deseo, Sport, Lifestyle, Sport&Fun, Südwind og Travelino.

Enkle å navigere

Knaus er en produsent med lang og solid erfaring. Produsenten begynte å utvikle campingvogner allerede i 1960, og tilbyr nå vogner i alle pris- og ytelsesklasser. Vognene er enkle å navigere, takket være det solide chassiset og optimaliserte stabilisatorer. Interiøret byr på praktiske funksjoner, mye lagringsplass og gode planløsninger. Moderne design og et bredt utvalg av utstyr gjør reisen både komfortabel og trygg.