Polar campingvogn

I et tøft klima og røffe værforhold produserer svenske Polar et bredt utvalg av moderne campingvogner, skreddersydd for det nordiske markedet. Å ligge et steg foran er en viktig drivkraft hos Polar, og produsenten tilbyr hele 7 års tetthetsgaranti.

I over 50 år har Polar lagt til rette for komfort og opplevelser for ferieglade nordmenn. Hver eneste reise har gitt ny inspirasjon til et komplett feriehjem. En god campingvogn innebærer ikke bare komfort, men også minner for livet.

Solid og værbestandig

Polar er bygget for det nordiske klimaet, og kan brukes både sommer, høst, vinter og vår. Dette betyr at du får en vogn som tåler det meste, enten det er dårlig vær eller mange timer på veien. Polar tilbyr også markedets bredeste vogner, som sikrer deg masse plass, slik at du kan ta med deg alt du måtte ønske på tur. Produsenten bygger også innredningen selv og kjøper i stor grad materialer fra lokale produsenter.

7 års tetthetsgaranti

I et eget klimakammer utsettes vognene for 36.000 liter vann og stormvinder i en hel time. På den måten vet man med sikkerhet at campingvognen som forlater fabrikken er helt vanntette. Alle Polars campingvogner har derfor 7 års tetthetsgaranti.

Design din egen campingvogn

Nå kan du også designe din helt egne Polar-campingvogn. Polar bygger vognen på din bestilling, og du får en campingvogn som er helt unik. Velg mellom tre ulike grunnmodeller som base: Original, Selected eller Customized. Hver grunnmodell inneholder nøye utvalgt utstyr og du kan velge fritt blant Polars egne interiør- og eksteriør alternativer, samt ulike oppsett. Uavhengig av hvilken modellserie du velger, får du en unik vogn av høyeste kvalitet.