Solifer bobil

Uansett hva slags ferie du er på jakt etter, har Solifer kjøretøyet som passer for deg. Den finske produsenten designer bobiler spesielt utviklet vårt nordiske klima med god isolering, praktiske planløsninger og mye komfort.

Den finske bobil- og vognprodusenten Solifer er kanskje mest kjent for sine vinterisolerte campingvogner, spesielt utviklet for det nordiske markedet. Men produsenten tilbyr også bobiler som tilfredsstiller minst like høye krav til kvalitet og isolering

12 års tetthetsgaranti

Solifer har mer enn 50 års erfaring innen utvikling og produksjon av bobiler. I dag bygges alle modellene i Tyskland, med flott design og solid konstruksjon. Produsenten er dessuten en av få merkevarer i bransjen som tilbyr hele 12 års tetthetsgaranti, dette gjelder modellene Camp, Emotion og Finlandia. Solifer er også blant de mest prisgunstige bobilmerkene på det norske markedet.

Funksjonelle og pålitelige

Med modellseriene Action, Traveling, Camp, Emotion og Finlanda tilbyr Solifer solide bobiler for ulike behov. Uansett hvilke eventyrlige opplevelser du legger opp til, har Solifer konstruert en bobil som passer for deg. Produsenten fokuserer på enkle, funksjonelle og pålitelige kjøretøy.

Fem ulike modellserier

Solifer Action er en prisvennlig modellserie, med robuste bobiler som tåler all slags vær. Solifer Traveling er det nyeste tilskuddet i Solifer-familien, og egner seg godt til både førstegangskjøpere og erfarne bobilister.