Solifer campingvogn

Solifer Nordica er blant Nordens mest solgte campingvogner. En stor dose nysgjerrighet og lang erfaring med å bygge «hjem på hjul» er hemmeligheten bak de solide vognene fra den finske produsenten.

Uansett hvilke eventyrlige opplevelser du er på jakt etter, har Solifer en vognmodell som passer for deg. Produsenten har i over 50 år tatt høyde for hvordan regn, sol, kulde og varme påvirker måten man bor på, og campingvognene utvikles med spesiell tanke på vårt nordiske klima.

Mye vogn for pengene

En campingvogn fra Solifer byr på kjøreglede og komfort i all slags vær. Rett og slett det ultimate reisefølge for deg som vil ut på nye eventyr. Solifer Nordica har et attraktivt pris-ytelse-forhold, og du får mye campingvogn for pengene. Vognene gir deg alt det du trenger, spekket med stil, funksjonalitet og hygge.

En klassiker

Navnet Nordica gir assosiasjoner bakover i historien, da Nordica var en av klassikerne i produktserien til den finske produsenten. Solifer Nordica er den perfekte campingvognen for helgeturer sammen med venner, familieferier sammen med barna eller korte turer for to.

Innbydende innredning

Solifer Nordica tilbyr to standard tekstiler, Driva og Istind, som du selv kan velge mellom. Akkurat som resten av vognene er tekstilene slitesterke og har høy kvalitet, for å gjøre ditt mobile hjem enda mer innbydende. Inne i vognene møter man en stilren innredning, praktisk belysning, kokeplate med tre bluss, romslige toalettrom og elektrisk gulvvarme. Velg mellom seks ulike modeller, for å finne en vogn som passer ditt behov.